2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@aleks10 üniversiteyi eleştirmek için daha iyi bir yerde okumaya gerek yok. bugün elazığ'da bir üniversite mezunu bir kişi gayet odtü'yü hatta oxford'u eleştirebilir. zaten eleştiride olay bir olayı yapmak değil yapılan olayın eksiklerini söylemektir. eleştiren kişiye daha iyisini yap o zaman demek saçmadır,ama daha iyisini göster demek mantıklıdır. sen şurada okuyorsun sanki demek de buna yakın bir kıyaslama gözümde.
karşılaştırma verecek olursak bu sınavdan 1 hafta önce rekabet kurumu sınavına girdim. ankara üniversitesi sınavdan 2 gün sonra bütün soruları 4 farklı kitapçıkla beraber yayınladı. hadi yayınlamayı geçtim soruların kalitesizliği yüzünden ybü'ni değil eleştirmek yerden yere vurmak gerek ve bu sınava giren herkesin hakkı.
-
@ceks74, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@aleks10 üniversiteyi eleştirmek için daha iyi bir yerde okumaya gerek yok. bugün elazığ'da bir üniversite mezunu bir kişi gayet odtü'yü hatta oxford'u eleştirebilir. zaten eleştiride olay bir olayı yapmak değil yapılan olayın eksiklerini söylemektir. eleştiren kişiye daha iyisini yap o zaman demek saçmadır,ama daha iyisini göster demek mantıklıdır. sen şurada okuyorsun sanki demek de buna yakın bir kıyaslama gözümde.
karşılaştırma verecek olursak bu sınavdan 1 hafta önce rekabet kurumu sınavına girdim. ankara üniversitesi sınavdan 2 gün sonra bütün soruları 4 farklı kitapçıkla beraber yayınladı. hadi yayınlamayı geçtim soruların kalitesizliği yüzünden ybü'ni değil eleştirmek yerden yere vurmak gerek ve bu sınava giren herkesin hakkı.
katılıyorum. Bizde eleştiri kültürü yok derlerdi bugüne kadar. kültürünü geçtim anlamını bilmeyen de varmış demek ki.
-
@aleks10 bu gönderine keşke dislike atabilme imkanım olsaydı.
-
@arven16 valla keşke sorular doğru düzgün olsaydı da biz de eleştirmeseydik .ama kabak gibi yanlışlarla dolu bir sınavdı .daha tarih yazmayı bilmeyen bir üniversiteden bahsediyoruz .yani kimse mi okumadı bu soruları .kimseye mi göstermediniz .mesela ben o gatt sorusunu biliyordum emindim ama sınavda yanlış mı doğru mu diye düşünmekten ,acaba 1995 mi demek istiyor demekten 5 dakikam gitti.ayrıca bu soru doğru olarak sorulsaydı bilmeyenlere göre 1 adım önde olacaktım ben .az bile söylüyoruz ben burda afedersin eşek gibi çalışıyım ,sayfalarca aöf notu okuyum ,onlar çatt 1 sorumu yesinler .haa 1 soru da değil en az 4 soru .kim verecek bunun hesabını .sorumsuz yetkiler mi verecek ???
-
@aleks10 onca yazilandan bu sonucu mu cikardin. Senin gibi arkadaslarin degil burokrat bir idari amir bile olma kapasitesi yok ama bu ulkeye bakan oluyorsunuz. Ben de bunu anlamiyorum.
-
Halen bir gelişme yok sanırım.
-
http://msbsinav.ybu.edu.tr/aday/sonuc/kisisel-verileri-koruma-kurumu-uzman-yardimciligi-iibf Linkten sınav sonucu görülüyor
-
@uluslarcı tam olarak bunu yazmaya gelmiştim işte zihnisinir olmak
-
arkadaşlar kazandı ya da kazanmadı yazmıyor. ???
-
Puan yazıyor sadece sıralama yok
-
Puanları alalım. Benim minimum hesapladığım puanım geldi. 72. Hadi bana geçmiş olsun.
Mülakata kalacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. -
Kaçla kapattı acaba? 80 doğru 20 yanlış var.
-
77 var bende de sanırım patladık
-
- Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Her adımı günlerce mi bekliycez
-
Mühendislikten sonucunu öğrenen var mı arkadaşlar
-
@rmazandavulcusu giriş belgelerini sorguladığınız linke girin. Linkte yer alan sınav giriş belgesi yazan yeri silip sonuc yazın.
-
15 gün daha bekleyeceğiz hukuk alanından 77 puan ile şansım var mi acaba
-
Iibf benimde 77
-
İİBF kaçla kapatır? Tahminleriniz nedir Canlar
-
az önce siteye baktığımda duyurularda sonuçlar yazıyordu. şu anda kaldırılmış. güncelleyip koysalar da işimize baksak.