2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Şimdi aynı puanda olan bir sürü kişi var ve bu kişilerin sıralamaları aynı.Mesela en yüksek puan alan kişinin puanı 93 diyelim.Ve 93 alan 10 kişi var.Bu 10 kişide 1.olmuş oluyorlar.40.kişiye kadar böyle bir yığılarak ilerleme olur.YSK örneğinde olduğu gibi.Bu şekilde 40.kişilerin puanının 70 kere kadar düşme ihtimalleri var.Sapma olmadigi için herkesin ayrı bir sıralaması yok.Büyük ihtimalle 70 ı geçen herkes mülakata kalır.Mantık hatası yaptığım bir yer varsa düzeltin lütfen arkadaşlar.
-
@akademili hocam ben de bu durumu düşündüm de. Mesela 85 alan 10 kişi varsa bunlar 1 den 10 a kadar sıralanmaz mı? Yani bu 10 kişi ilk 10 da yer almaz da hepsi 1.mi olur ?
-
@akademili Hocam böyle bi durumda 93 alanların hepsi birinci olur, ama 92 alan kişi 11. olur diye biliyorum.
-
@akademili, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Şimdi aynı puanda olan bir sürü kişi var ve bu kişilerin sıralamaları aynı.Mesela en yüksek puan alan kişinin puanı 93 diyelim.Ve 93 alan 10 kişi var.Bu 10 kişide 1.olmuş oluyorlar.40.kişiye kadar böyle bir yığılarak ilerleme olur.YSK örneğinde olduğu gibi.Bu şekilde 40.kişilerin puanının 70 kere kadar düşme ihtimalleri var.Sapma olmadigi için herkesin ayrı bir sıralaması yok.Büyük ihtimalle 70 ı geçen herkes mülakata kalır.Mantık hatası yaptığım bir yer varsa düzeltin lütfen arkadaşlar.
hocam yanlışınız var bence. en yuksek puanı alan 40 kişinin tamamı da 89 alsa, 89 la kapatir. mulakata 40 kisi girecek sadece.
-
Arkadaşlar net 76 puan 86 diyor her soru bir puan değil mi?
-
@beyhude dediğini doğru hocam. bir tek son sırada olan kişiler için bir fazlalık olabilir. mesela 36 kişi 81 yaptı 15 tane de 80 yapan var. böyle bir durumda o 4 kişiyi tamamlamak için 80 alanların hepsi çağırılır ve totalde 51 kişi mülakat yapılır.
-
@ceks74 36 kişi 81 üzeri yaptı daha doğru olacak.
-
@researcher hocam kaos yaratabilir bu dediğiniz bir yanlışlık olmalı.
-
@ceks74 hukuk kısmında girdim hocam ben
-
@audit hocam YSK da 875 kişi mülakata kalacaktı 1000 kişi kaldı o nasıl oldu ? Ayrıca Eğer aynı puanı alan kişiler kendi aralarında sıralanırsa 88-89 un altına inmez bu kurum.Ama ben bu şekilde olmadığını düşünüyorum.Arada bi nüans var ama tam çözemedim
-
@researcher hocam sizin sınav da 100 soruysa eğer puanınızın değişeceğini zannetmiyorum diğer hukukçu arkadaşlar da söylesin o zaman netleşecektir.
-
Arkadaşlar ek olarak YSK da puanı aynı olan kişilerin sıralamaları da aynı.84 puan alan herkes 431.sırada
-
@akademili son 125 kisi ayni puani almistir orda hocam.
-
@beyhude, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@akademili Hocam böyle bi durumda 93 alanların hepsi birinci olur, ama 92 alan kişi 11. olur diye biliyorum.
Evet arkadaşlar doğrusu böyleymiş. Kısa süreli ortalığı karıştırdım kusura bakmayınız.Hal böyle olunca 85in altını görmeyeceğini düşünüyorum.
-
Şimdi ne anladık biz yani madem sıralamayı da açıkla ya da puanları açıklama, işin yoksa düşün dur yine olur mu olmaz mı diye.
-
@ceks74 hukuktan bence çan yapmışlar yoksa o kadar fark olamaz
-
Mühendislikte de aynı durum var 69 doğruya 81 puan. Bu iibf in suçu ne arkadaş herkes mi yapıyor bu sınavları
-
P33 90 puanla başvurmuştum, şimdi 85 netler konuşulurken benim netim 73... Modum epey düştü muhtemelen son sıralarda olucam, kurum sınavlarına hazırlanırken ne yapmak gerek bilmiyorum. Yazılı da değildi oysaki...
-
@fg94
Hocam ben fark görünce gk gy ile alanin katsayıları farklıydı herhalde veya iptal olan sorular oldu da puan ilave ettiler diye düşündüm . Iibf'de net ile puanlar eşit mi? 70 netin üstünde yapan yeterli sayıda katılan bulunmadigı için mi çan uygulamış olabilirler mi acaba bir umut ? -
https://www.strawpoll.me/16758152/r görmeyen olur diye tekrar paylaşıyorum. Oy kullanan arkadaşlar tekrar kullanmasın(Anket İİBF bölümünden girenler için açılmıştır)