2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
sürprizlere hazırlıklı olun bence dhmide de sınav sürecindeyim ben barajı geçenler grup kurduk da barajı geçenlerin yarısı bile yok grupta birçok forumdan duyurduk bi de. bu forumu takip etmeyen onlarca rakibiniz vardır puanları yüksek de olabilir
-
79'un üstüne çıkması mümkün değil
-
@kobrabebis siz girmiş miydiniz sınava hocam?
-
mühendislikte girenler yok mu ?
-
@kivi sizin puanınız kaç hocam
-
Benim mühendislik puan 70 59 doğru 1 boş inşallah 40. kişi benimdir en son bana göre çan yapılmıştır
-
@cobraxyz dikkatimi çekti de neden boş bıraktın sallamadın onu benm de 60 doğru 71 puan ben de 39.yum galiba hahaha
-
Hiç boş bırakmadım kontrol de ettim iptal edilen sorudur diye düşündüm çünkü forumda 1 boş yazan birkaç mühendis daha gördüm
-
@cobraxyz bende 60 doğru 40 yanlış yazıyor boş başlığının altında da - var belki karalamanızı yanlış taramıştır optik okuyucu öyle bişey olabilir bilemedim
-
bugün açıklanır mi arkadaşlar ?
-
@ekeblad bence cuma günü açıklarlar.
-
Bekliyoruz bakalım inşallah bugün açıklarlar.
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
bugün açıklanır mi arkadaşlar ?
peki yarın açıklanır mı ? liste ellerinde işte açıklasınlar niye bekletiyolar
-
Belki mülakatlar günleriyle birlikte açıklarlar..
-
YBÜ SBF yi aradım. bugün itiraz dilekçesi verenlere cevaplar postalanmış. yeniden puan hesaplaması yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi vermeyip postalanan evraklarda gereken her şey var dendi. cuma açıklanır mı acaba?
-
Arkadaşlar kvkk yı aradım liste en geç pazartesi belli olacak dedi büyük ihtimal mülakat tarihi de belli olacakmış
-
@xyz123, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Arkadaşlar kvkk yı aradım liste en geç pazartesi belli olacak dedi büyük ihtimal mülakat tarihi de belli olacakmış
Cuma açıklasınlar işte bu kadar sündürmenin mantığı ne
-
Bakalım kaç ile kapatacak ? Heyecan dorukta..
-
Mülakat tarihi PTT nin mülakat tarihine yakın olsun Ankaradayken ikiside bitsin gelgit yapmayalim
-
@cobraxyz Ptt mülakatları haftaya başlayıp bitecek hocam. Çok zor bir ihtimal.