2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@öğrenci Doğru söylüyorsun Cuma açıklansa bile en az bir hafta sonrasına mülakat tarihi verirler
-
puanı yeniden hesaplanıp ,puanı yükselen var mı ?
-
Ben itiraz dilekçesi vermiştim 2 soruya, birisi iptal edilmiş herkese doğru olarak geçmiş.
-
@ekeblad Sistemde güncelleme yapılmamış sanırım.
-
@öğrenci ben de gözükmüyor da dedim puanı yükselen var mıdır acaba ?üniversiteye güvenmediğim için de hemen guncelleyeceklerini düşünmedim
-
@akademili hangi sorulardi hocam
-
@ekeblad Dto sorusu ve maliye politikası araçları sorusu
-
Dto sorusu da iptal edilmiş arkadaşlar. Diğer itiraz edilen sorular kabul edilmemiş. Toplamda 3 soru iptal edilmiş oldu
-
bugün açıklanır mı acaba ?
-
@ekeblad puanlar açıklanalı 25 gün olmuş. İnşallah bugün açıklanır biri kurumu aradığında p.tesi demişlerdi sanki..
-
@fg94
Evet pazartesi dendi, şimdi yine aradım gün içinde açıklanacak dedi -
o zaman heyecan dorukta:))
-
Puanlar saat 5'te açıklanmıştı liste de saat 5'te açıklanacak anlaşılan
-
@bayke kpss puanları haftasonu akşama doğru açıklanmıştı diye hatırlıyorum, umarım artık bugün açıklanır.
-
Arkadaşlar şimdi aradım , çalışmalar devam ediyormuş ,,ne çalışması ise ! ,, yarına mı kaldı o zaman dedim , birazcık öyle oldu diyor , bir işi de burnumuzdan getirmeseler olmaz!!
-
@xyz123 boşuna beklemeyelim mi yani saatlerdir yenilemekten parmağım aşındı telefonda çukur oluştu ya.
-
@hegia-sophia Beklemeyin hocam verdiklere cevaba bakılırsa yarın bile beklemeyelim..
-
@öğrenci malesef hocam öyle duruyor.
-
Kurumu aradım bugün açıklanacak gün içinde dendi,bakalım.
-
Bugün açıklasınlar artık çok beklettiler ya