2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@ekeblad sonucunuzu oradan öğrenecekmişiz demişti birisi , Siteyi ziyaret edersen karşına çıkıcak
-
@musgrave06 tamam biliyorum onu da verbis önceden de vardı .ayrıca ilanda verbisten öğreneceksiniz yazmıyor
-
Hala daha aciklanmamis ya iki hafta.sonra sinava girecez vu ne sacmalik ya
-
Sınava katılmaya hak kazanacak arkadaşların çalışmadan sınava girmesi isteniyor gibi bi davranış var ortada.
-
@grejuva öyle de hocam dguy da 10 gün kala açıklandı .hepsi aynısını yapıyor .Yani bu kuruma özgü bi şey değil .aksine erken açıklamak bence bir istisna.rekabet kurumu da 5 inde açıklayacak.sınav 14 unde .yani 10 gün kala açıklıyor .
-
@musgrave06 o sistem halihazırda kurumda çalışan veri sorumlulari için. Yonetmeliklerinde yazıyor. Posizyon adayları için değil yani
-
hukukçu arkadaşlar ne yapıyorsunuz, nerelerden çalışıyorsunuz
-
@falcon9 hukukçuların elinde kanun bir iki makale dışında kvk ile ilgili fazlaca bir şey yoktur büyük olasılıkla.
-
Acaba vaz mi gectiler alimdan ?? :)))
-
@ceks74 bir de sınav ücretleri yattıktan sonra kesin liste açıklamaları gerekiyor zaman cok az
-
kaçla kapatmıştır ki tahmini ???
-
@ekeblad dun tbb min 80 ingilizce ile 85 p3 ile kapatti. Ama baya az kisi cagiriyordu. Valla ben 82 81 in altina kolay kolay dusmez diyorum. Ama belli olmaz
-
eskiden olsa 70 le bile kapatır derdim ama artık böyle bir şey diyemeyiz.Herkes çok çalışıyor ,çok sürpriz sonuçlar çıkabiliyor.gruplarda yazılana bakıyosun 75 80 arası diyorlar bir açıklanıyor 85 ...
-
@ekeblad 83 - 83,5 arası gelir diye tahmin ediyorum.
-
En sevdiğim kisimlardan tahmin aşaması :))
82 de benim tahminim 83 ü bulacağını sanmıyorum.
-
78/79 bandı tahminim
-
79-80 bandı ,demişti dersiniz
-
79 kapatacağını düşünüyordum ancak tbb'yi gördükten sonra 83 kapatır diyorum
-
@arven16 orada ama 15 kişi çağırdı
-
@chia87 orda yds 80'di ama. burada 70.