2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@islimbot kendimi kastederek söylemedim ki kaymakamlık hariç hepsini bekliyorum . Tanıdığım foruma yazmayan kişiler var bekleyen tek bir kişi de değil yani
-
@fg94 o zaman bizler için sevindirici hayırlısı olsun diyelim
-
@fg94 ayrıca sağolun hepimizin inşallah
-
@ekeblad hocam bana söylenilen bu yönde haftaya en geç dedi
-
@siyasalcowfest umutlar tükenecek mi yoksa yeşerecek mi acaba ???
-
Muhtemelen burada mülakata kalanlar zaten başka bir üst kurula mülakata kalma şansı hemen hemen olmayan insanlar. Dolayısıyla burası erken veya geç açıklansa bir şey fark etmez. Asil listedeki herkes iş başı yapar.
-
Aynen öyle Mgk ve kdk'nın sözlü ile alması puanları gerçekten çok yükseltti. Burası 2 puan türünde ve 70 yds ile aldığı için asil olan herkes başlar.
-
@zapo olur mu ? ben bile bi kaç kişi biliyorum mgk ya ab ye mülakata giren .40 kişinin 40 ının da mı puanı düşük sanıyorsunuz .yapmayın hocam .ben de öyle bilirdim çünkü ben öyleyim ama başkalarını duyunca bu fikrim değişti
-
@ekeblad ben minimum 4 kişi biliyorum MGK ve kaymakamlıkta mülakata kalan.
-
@ekeblad Ben de kendimden yola çıktığım için böyle düşünüyordum, 40'ta 4 veya 5 kişi de çok fazla değil bence. 10 kişi arasına kaçı girebilir o da meçhul. Ama vardır elbette dediğiniz gibi. Teşekkürler.
-
mülakata kalıp askerde olan var mı arkadaşlar
-
Bilgilendirme için teşekkürler inş en geç 25inde açıklanır
-
Kurul değerlendirilmesi yapıldığını sonuç açıklanma tarihinin belli olmadığı söylendi . Bende daha önceden iki hafta demiştiniz o da bu haftaya geliyor ama deyince , en geç haftaya açıklanır dediler. Bence telefondaki arkadaş karambole bir tarih veriyor. Açıklanacağını düşünmüyorum ama umarım bi an önce açıklarlar. Herkes yolunu çizmek için bekliyor.
-
bugün de açıklanacağını düşünmüyorum kurumu da aramıyorum artık hep aynı cevabı verdikleri için.en iyi ihtimalle haftaya cumaya kaldı sanırım
-
Öğlen kurumu aradım bu hafta açıklanacağını söylediler, bugün açıklanmaz heralde bu saatten sonra
-
@gs47 inş.
-
@gs47 cuma günü açıklarlar muhtemelen hafta içi açıklayanına denk gelmedim.
-
Açıklasınlar da bitsin bu bekleyiş...
-
rekabeti kazanıp da kişisel veriler mülakatına girmiş olan var mı?
-
Mgk süreci buradan sonra başlattı buradan önce de bitirdi. Artık burası da açıklansa güzel olur.