2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Kurumla görüştüm tebliğ posta ile yollanmış ama postayı beklememe ve elden teslim alma seçeneği de var. Pazartesi işbaşı yapmak mantıklı geliyor gidip elden teslim alıp başlayan oldu mu arkadaşlar?
-
@kivi ben yarın başlayacağım. Henüz onaylanmamış ama onaylanır bugün dediler. Beklemek istemiyorsanız yarın başlayabilirsiniz dediler.
-
Arkadaşlar merhaba ben 3.yedektim de beni aradılar bugün size sıra geldi dediler. Acaba gerekli evraklari nasil temin ettiniz kısa bir özet olarak anlatan olursa çok sevinirim.
-
@siyasalcowfest bölümünüz nedir acaba
-
@lawyer1 kamu yonetimi
-
Sağlik beyanini nasil halletiniz acaba
-
@siyasalcowfest google a sağlık beyan formu yazdığınızda çıkan formlardan birini kuruma uyarlayıp doldurabilirsiniz. Gvs formu kurum sayfasında vardı onu da ordan alabilirsiniz ama tek sayfaya sığacak şekilde doldurmanız isteniyordu.
-
@yorgun adli sicil ve askerlik direk e devletten kabul ediliyor değil mi ?
-
@siyasalcowfest adli sicili e devletten kabul ediyorlardı diğer sorduğunuzu da ederler diye düşünüyorum.
-
yeni görev tanımı eklendi "yerinde inceleme faaliyetlerine katılmak" http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/04/20190402-4.htm
-
@emregular bir diğer degisiklikte yedeklerin çağırma usulü ile ilgili. 3 ay süre icinde cağrılıyordu yedekler. O süre de kaldirilmis. Kurumu arayıp soracağım bu bilgiyi. Çünkü sıradaki yedek benim inşallah olur hayırlısıyla.
-
Arkadaşlar merhaba ben de hukuktan yedeğim sıra bana gelmiş. Aranızda kazanmış olup da işe başlamayacak olan var mı acaba?
-
Arkadaşlar merhaba aranızda kazanıp belgelerini yollamış ama henüz çağrılmamış olan var mı
-
@gs47 ben ankaradan bekliyorum hocam bir kamu kurumunda da çalışıyorum aslında niye bu kadar uzadı bilmiyorum ama gelir herhalde yakında
-
Güvenlik soruşturması bekleyen kaç kişi var buradan?
-
@zapo ben varım hocam bir de gs47 kullanici adindaki arkadaş bekliyor
-
Arkadaslar kurum bu sene alım yapacak mı duyumu olan kazanan arkadaslar dan içeriden bilgisi olan yok mu