2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@keynes-baba Başvuruda ödeme kısmı açıklamasında TC kimlik numarasının mutlaka olması gerektiği, eksik olanların sınava giremeyeceği belirtilmiş. O yüzden sorun olabilir hocam.
-
@akademili neden iade ediliyor?
-
Arkadaşar ben mobilden ödedim eft yapıldı ancak ödedikten sonra
ÖNEMLİ: ÖDEME AÇIKLAMASINDA TC KİMLİK NUMARASI, AD SOYAD, ALAN BİLGİLERİ MUTLAKA OLMALIDIR.
şu noktayı atladığımı farkettim. Dekontla beraber istedikleri bilgileri mail attım dönmediler. Sonra üniversiteyi aradım aradım bir türlü ulaşamadım(telefonu açmadılar) ya da doğru yeri aramadım. Bu konuda benim durumda olup üniversiteye ulaşabilen var mı? Ya da hangi numarayı aramalıyım bir yardımcı olabilir misiniz? -
@küçükarabalık bence de sorun olacak, sayfa da bariz bir şekilde belirtmişler. Neyse Gidip tekrar yatıracaz
-
@cyberthought test olacak hocam ilanda belirtilmiş
-
@requescatinpace acıklama satırın sonuna geldiyse öyle gösteriyor.bende de aynı durum var
-
Kurum şey dese basit bi Eft işlemini halledemediniz ben sizi nasıl istihdam edeyim A grubu adayları dese haklı bence :))
-
@requescatinpace hocam ben de aralara slaş koydum Eft mail ozetinde tc/F2isim/F2Alan şeklinde gözüküyor şayet böyle hataları kabul etmezlerse sınava girecek sayısı anca 40 olur boşuna zahmet etmesinler direk mülakata alsınlar
-
Arkadaşlar eft havale yerine en kötü mahallenizdeki bir banka şubesinde elden halledin en azından içiniz rahat eder
-
@mukankasako Evet bencede... Halk bankası dışında örneğin ziraatten yatırırsak havale ücreti olur değil mi?
-
@mukankasako hocam mesai saatleri içinde izin almak sıkıntı olabiliyor. Kaldı ki bankaya gidip sıra bekleme durumu da var. İmkan varsa tabi ki direk şubeden halletmek en iyisi ama herkes aynı durumda değil.
-
@marigold büyük ihtimalle olacaktır tam bir bilgim yok ama
-
@cclark tabii ki hocam çalışanlar için gitmek sıkıntı oluşturur ben hem üşenip hem de şüphe duyan olursa diye yazdım
-
Arkadaşlar, yıldırım Beyazıt üniversitesi döner sermaye işletme müdürlüğünü arayın konuyla ilgili (isim siğmamasi, EFT ve IBAN ve açıklama hataları gibi) çünkü veri kurumunun kendi hesabı olmadığı için verecekleri bilgi eksik olabilir.
Ben aradım, söylediler şimdi ama soylenende bir hata varsa buradan yazıp sizin de işlerinizi mahveden ben olmayayim şu linkten bulabilirsiniz telefon numaralarını:http://rehber.ybu.edu.tr/index.php/idari-birimler/doner-sermaye-isletme-mudurlugu
-
@jszz http://rehber.ybu.edu.tr/index.php/idari-birimler/doner-sermaye-isletme-mudurlugu
Buradan bir numaraya ulaşabilirsin. -
@mukankasako önceki sayfalara bi bakıverin hocam paylaşılmıştı not bu konularda
-
Para yatırırken alan kısmı için ibbf-sbf yazdırıyoruz demi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar herhangi bir halk bank şubeden yatıran var mı?
-
@yağmur1223 İİBF-SİYASAL-İŞLETME ALANI şeklinde yazın
-
@yağmur1223 teşekkür ederim hocam