2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@keynes-baba 20 olan neydi hocam ?
-
@akademili Kamu ihale kurumu sorusu 20 diye aklımda kalmis
-
@keynes-baba kik'e göre itirazen şikayet için süreydi 20 imiş.. Kanser vb hastalıklarda 36 diğer hastalıklar in 24 aya kadar izindi galiba. Bir de adaylık döneminde aylıktan kesme ve kademe ilerlemesinin durdurulması cezasını alanlar meslekten çıkarılabiliyodu. İdare soruları bunlardı süreleri asla yapamıyorum
-
@fg94 kanser hastaları 18 diğerleri 12 ay yazıyor kanunda
-
@chia87 soruda.... Aya kadar yazıyordu diye hatırlıyorum notlarımda 18+18 36 aya kadar yazıyor ben yanlış yaptım gerçi ama bilemedim doğru mu hatırlıyorum
-
@fg94 doğrudur cok iddialı konusamıycam cnk ben sınavdan sonra netten baktım.detayları o sekildeyse sizin dediğiniz gibidir
-
Normalde 18 ve 12 ay ama soruda uzatılabilir diye soruyordu. Yanlıs hatırlamıyorsam 36 ay ve 18 ay olacak maksimum süreler
-
Eski paralari inceleyen dal sorusu nümizmatik birden aklima geldi
-
Birde ihracat rekoru sorusu vardı 157 idi sanırım o olacak
-
@öğrenci yalnız şıklarda 36 18 diye bir şey yoktu diye hatırlıyorum
-
Kaynağını yurt dısından alıp ülkemize dökülen nehirler sorusunda sıklar iki lere verilmişti.hangi iller iç anadoludadır vardı bir de
-
Kamu ihale sorusu 10 degil mi
-
@sbf13 bende 10 diye hatırladım
-
@akademili Tam net hatırlayamıyorum açıkcası...
-
Ben de KİK’e 10 dedim.
-
@chia87 İç anadolu da değildir diye sormuştu. Kahramanmaraş,tokat ve çorum..
-
@fg94 itirazen şikayet başvurusunda karar verme süresi 20 gündür. Ancak sınavdaki soruda hatırladığım kadarıyla ihale güvenlikle ilgili bir durumdan dolayı pazarlık usulü ile yapılan bir ihaleydi. Yani KİK Md.21/c fıkrasına göre yapılan bir ihaleydi. Ve KİK 56. Madde 5.fikrasinda kurumun 20 gün içinde karar vermesi gerektiği düzenlenmiş ancak ayni zamanda 21. Madde b ve c fıkralarına göre yapılan ihalelerde ise karar verme süresinin 10 İŞ GÜNÜ oldugu düzenlenmiştir. Yani eğer soruyu doğru hatırlıyorsam cevabın 10 iş günü olması gerekiyor ancak siklarda 10 iş günü yoktu bende 10 gün şıkkını isaretledim.
-
Sizce kaçla kapatır? 75 falan olmaz değil mi?
-
@adolf-stalin ben düşebileceğini düşünüyorum, bence kolay değildi
-
@adolf-stalin sınavda eleyici soru çok fazlaydı.76-79 bandı diyorum ben