2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@merve2655 ilk daire 1+2+3=6 ikinci 2+4+6=12 3. Daire 18 4. Daire 24 cikiyordu 6 şarli artiyordu toplama da 10 kaliyordu, yani siz benim gibi baya carptiniz böldünüz sanırım ama sadece toplama islemiydi ben de baya zaman harcadim, ama tabi bu benim yaptigim dogrumudur bilemem. Ama diger tabloyu yapamadim
-
@cagii doğrudur büyük ihtimal bu yöntem. Bazi sorular aşırı kolay bazıları da çok orjinaldi herkes aynı puanı alacak gibi hissediyorum
-
@merve2655 galiba hepsinin arasındaki sayı farkı eşittir 1 2 3 te mesela 1, 2 4 6 da aralarındaki fark 2. O yüzden 7 10 13 ten 10 dedim
-
@merve2655 Hangisi farklıdır diyordu.. Cezayir kolombiya ve paraguay + bir ülke daha vardı. Diğer şık şikagoydu.Şikago yaptım ben
-
@merve2655 kesinlikle katiliyorum orta bi sınav değildi ya cok kolay ya cok zor sorular
-
@aroma 79 puan civarı kapattı galiba
-
@cagii
10 cevabı c şıkkında mıydı ? (salladığım için soruyorum) -
@bayke o ağacın tepesi sorusu da yanlış :)) gözünden bakılınca diyor kafasından olacak hh
-
Çin-hindistan-abd-endonezya-brezilya nüfus sıralaması. Gatt sorusu hatalı. KVKK bu kadar kolay sorulmamalıydı. Maliyede hangisi klasiklere göre adalete yol açar gibi garip br soru da vardı. Kalitesiz türkçe icermeyen zeka ve bulmaca içeren sorulardı. Ybü kadar dandik bir üniversite yok. İyi ki oradan mezun değilim.
-
@aroma 79 küsürle galiba
-
@gölkentli çok düşük kapatmış ama kaçırdım tarihini.
-
@gölkentli pardon hocam ya yds sartını unutmuşum tabi bunu derken
-
@aroma nasip hocam
-
@falcon9 valla bilemiyorum hocam hatırlamıyorum ama o diger tablo soruaunu da yaoan arkadas varsa cevabi söylerse sevinirim onu da 35 yaptım salladım.
-
Kik sorusu vardı 20 idi, müessese, aklıma parça parça geliyor
-
700 kişi sınava girdi, umarım sonuçlar cok uzamadan belli olur.
-
@öğrenci gelir uzmanlarını bile kaç kişi olmasına rağmen aynı gece acıklıyolar önemli olan kurumun ne zaman acıklamak istediği.ne kadar kısa sürede acıklanırsa o kadar güvenilir bir sistem olur bence
-
@öğrenci 700 mü? 200 değil mi? 20 katı aday diye biliyorum
-
@merve2655 Kurumun toplam okuyacağı cevap kağıdı sayısı hocam
-
@merve2655 iibf 200 muhendis 200 hukuk 300