2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Burayı kazanıp rtük, sanayi ve teknoloji bakanlığı mülakatında olup gelmeyecek olan var mı acaba? İktisat bölümü için
-
Kazanan arkadaşlar tebrikler İstihdam uzman yard başvuranlar var ise yarın son gün başvuruyu çekerseniz herkes için hayırlı olur duyarlı olalım lütfen
-
@öğrenci hocam.ben seni biliyorum .adını bilmiyorum ama sen benden önce girdin .yds 80 diyen arkadassin sen galiba
-
@ekeblad Bekleme salonunda duran benden sonra mülakata giren kişi siz miydiniz hocam?
-
@ekeblad Orada güvenlikle muhabbet ediyorduk galiba oradan biliyorsunuz.
-
Kazanan arkadaşlar tebrikler İstihdam uzman yard başvuranlar var ise yarın son gün başvuruyu çekerseniz herkes için hayırlı olur duyarlı olalım lütfen
-
Arkadaşlar istihdam uzman yard için lütfen arayıp bilgi verin yarın son gün. kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@öğrenci aynen hocam.yani ben sen 80 yds felan deyince dedim bu arkadaşı alırlar .ancak belli olmuyor
-
@ekeblad Yok hocam ya beni mülakatım pek iç açıcı geçmemişti bile alınmayacağımı biliyordum. Şimdi soru işareti kalmadı en azından
-
@öğrenci benim iyi geçmişti .hatta hukuktan konu dışı soru sordular onu bile bildim hayırlısı olsun başkasının kismetimiz. benim içim rahat çünkü iyi mülakatlarimdan biriydi .Umarim adil bi seçim olmustur
-
@ekeblad Hocam ben bir tbmm mülakatına girdim o gün bugündür mülakatlarda neye baktıklarını anlamadım anlamayacağım da... Hayırlısı olsun.. Soruları cevaplasan da olmuyor cevaplamasan da olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok şükür ki Ptt var.
-
Arkadaşlar hayırlı olsun. Duyarlı olup istihdam uzman yardımcılığınan başvurunuzu geri çekin yarın sabah. Çünkü yarın son günü.
-
Arkadaşlar hem kvkk yı hem rekabeti kazanan var mı aranızda
-
https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/5348/Kisisel-Verileri-Koruma-Uzman-Yardimciligi-Giris-Sinavi-Sonuclari
Sınav sonuçları ve gönderilecek belgeler de yayınlanmış -
Bu da mı gol değil be
-
@aybala +1
-
Herkese geçmiş olsun. Allah'a şükür bu iş burada bitti.
Bu, "Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmadığına dair yazılı beyan" ne demek? Sağlık raporu mu demeye çalışıyor?
-
Hayırlı olsun arkadaşlar kazananları tebrik ederim. İçinizde kamu yönetimi mezunu olup işkura başvuran varsa rica etsem başvurusunu çekebilir mi? Çok makbule geçer
-
@zapo
Hocam genelde sağlık kurulu raporu istiyorlar onu kastediyordur heralde, 5 farklı branştan imzalı sağlık raporu, Ankara'da iseniz Kızılay'da Özkaya tıp merkezinden 1 saat içinde alabilirsiniz ücret 100 lira tabi kurumu arayıp kabul edip etmediklerini sormak lazım -
Sağlık durumu beyan formu aşağıdaki gibi bir yazı olabilir mi?
https:// ilan .memurlar. net/ common/job/advert/documents/10730/saglik_durumu_beyan_formu.doc