2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@xyz123 sanırım asagidaki gibi bir form hocam, raporu ise başlarken alırlar herhalde.
Istanbulluyum, mis gibi şehri bırakıyoruz ama napalım :d
-
Doğru hocam yazılı beyan diyormuş büyük ihtimal böyle bir şeydir yarın sormak lazım
-
Lütfen istihdam uzmanlığı başvurusu bu geri çekin iz bir dilekçe ile .yarın son gün . hayırlı olsun hakkınızda
-
@gs47 yönetmeliklerine baktım da asillerden gelmeyen belgelerini gondermeyen olursa üç ay içinde yedeklerden cagiralacakmis yani biz gerçekten beklemeye devam ediyoruz şu an sadece asiller belge gonderecek
-
Bilgisayar Elektrik Elektronik alanından kazanan var mı? İş tecrübe durumunuz var mıydı ? Neye göre aldılar acaba merak ediyorum
-
@dididilara hocam bi de öyle bişey ki kvkkyı bekleyenlerin çoğu başka yeri beklemiyordu mesela rekabete girenlerin nerdeyse yarısı mgkya da girdi rekabette yedeklerden 2-3 kişiyi çağırırlar da bizim burda çağrılma ihtimalimiz daha düşük bence hakkımızda hayırlısı
-
@gs47 olsun artık hayırlısı
-
arkadaşlar evrak teslim eden oldu mu acaba üst yazı ile verilmesi gerekiyormuş sanırım yazı tam olarak nasıl yazılacak biliyor musunuz ? Birde gvs için askerlik alanında tecil diye bir seçenek yok boş mu bırakılacak o alan biliyor musunuz ?
-
Arkadaşlar burayı kazanıp rtük ve sanayi mülakatına gelmeyecek olan var mı acaba. İktisat bölümü için.
-
@bilmuh hocam dilekçe gibi yazılacak 'kvkk uzman yardımcılığını kazandım gerekli belgeler ektedir' gibi. sona da ekleri yazıp imza isim olacak.
-
@tugceli gvs iki nüsha idi ayrıca.
-
Gvsleri tek sayfaya sığdırın arkadaşlar tekrar düzenlemek zorunda kaldım gerekirse boş bıraktığınız yahut uyarıların olduğu kısımların yazı boyutunu 7 falan yapabilirsiniz
-
@hegia-sophia benim 2şer sayfaydı hocam kabul ettiler
-
@tugceli Allah Allah ben ilk gün gittim benden önce gelen 2 arkadaş 2şer sayfa vermişler yeniden çağırcaz demişlerdi.
-
Arkalı önlü bastırsaydınız?
-
@hegia-sophia dün teslim ettim hocam, hiçbir şey demediler. Tek tek de incelediler.
-
Arkadaşlar askerliği tecilli olanlar gvs de ne yazdı peki biliyor musunuz
-
@tugceli doğrudur hocam değiştirmiş
olabilirler kararlarını. Kargo ile gönderecek arkadaşlara da aynı şeyi yaşatmasınlar diye bilgilendirmek istedim sadece yanlıl bir bilgilendirme oldu teşekkürler güncelleme için. -
@bkrcern hiçbir şey.
-
@hegia-sophia Estağfirullah hocam. Demek herkes o şekilde yapınca değiştirdiler.