Hangi roman karakterisiniz?
-
Vardır mutlaka okurken kendinizle özdeşleştirdiğiniz karakterler
-
@m-akif onedio'nun kurucusu sensin dimi
-
@gresham-t, içinde söyledi: Hangi roman karakterisiniz?
@m-akif onedio'nun kurucusu sensin dimi
Onedio yokken biz vardık bu alemlerde :))
-
Roman olmasa da;
Albert Camus--> Sisifos. -
@kaimoğlan, içinde söyledi: Hangi roman karakterisiniz?
Roman olmasa da;
Albert Camus--> Sisifos.Banada eğlence çıktı bilmediğim karakterleri araştırırım artık Sisifos dar anlamda alan öğrencisini anımsatıyor
-
Fahrenheit 451 montag
-
@m-akif Aynen öyle hocam..
-
Başlığı roman/film mi yazsaydın @m-akif hocam? Yoksa sen özel olarak roman olmasını mı istedin?
-
@agor, içinde söyledi: Hangi roman karakterisiniz?
Başlığı roman/film mi yazsaydın @m-akif hocam? Yoksa sen özel olarak roman olmasını mı istedin?
Film hiç aklıma gelmedi. İsteyenler onu da yazabilir
-
Kendimi öyle görmüyorum ama olmak isterdim. Robinson Crusoe !
-
Raskolnikov okurken sanırım beni yazmış dedim hatta önceki hayatımda raskolnikov olup reankarnasyon ile uyanmış olabilirim. Hala okumamış olan varsa suç ve ceza-dostoyevski.
-
@aliveli ben yazacaktım hocam kitabı okuduktan sonra gittikçe daha çok benziyorum sanki çok mu etkilendim nedir:))
-
@aliveli hayır ya, o benimdi ben yazacaktım
Neden acele ettiniz ki! -
Gamlı Baykuş
-
@otuzyılsavaşı Bence küçük prens havası var.
Kesinlikle küçük prens. -
Ben başlıkta şeyi yakalayamadım ama, biri bana açıklayabilir mi? Kendinizden oldukça fazla şeyler yakalayıp seçtiğimiz karakterler mi yoksa birkaç şey yakalayarak o olmaya çalıştığımız karakterler mi?
-
Biraz Valjean
Biraz Vlasov
Biraz Memed
En çok Dantes. -
“Turin Turamba “
ne eksik ne fazla. -
@agor Aslında ikisi okumaya başlanan çağ ile de alakalı olarak birbirini besleyen süreçler cancağzım. Önce kendimize yakın hissettiğimiz karakterler vardır hayatımızda. Karakterlerin idealize edilmiş yönlerine bakarak da benzeşmeye çalıştığımız da olur, bunu gerçekleştiren şey de biraz hayatın getirdikleri-götürdükleridir. Kimse durduk yere Dantes olmaz, zamanı gelmeden bilge olamayacağı gibi. Bu yönden ikisini de hayatın çeşitli evrelerinde doğru ve mümkün kabul edebiliriz.
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Hangi roman karakterisiniz?
@otuzyılsavaşı Bence küçük prens havası var.
Kesinlikle küçük prens.Bence Nietzsche'nin üst insanı :))