24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo kardeş yok mu bir gelişme? Ne diyor haberi veren arkadaşlar?
-
arkadaşlar benimde duyduğum sağlam bir kaynağa göre bugün sınav açıklanacakmış. Gün içinde sonuçlanır inşallah...
-
@ceronimo Ne kadar saglam bir bilgi peki?Su sinav surecinde inanilmaz bir bilgi kirliligi var umarim sorma nedenime hak veriyorsunuzdur.
-
Dostlar selamin aleykum. Gercekten anlamsiz bir bekleyis. Tekrar sorduk dostlar ve beklenen prosedur dun imzada takilmis sonuclar. Gercekten cok sinir bozucu bir hal aldi hepimiz icin. Haber bekliyorum yayimlayacagim yanit gelir gelmez.
-
Sabaha dogru 7gibi uyuyabildim stresten, uykum aramda surekli sonuc osymye baktim. Ruyamdada yok osym sitesi cokmus baska siteden aciklancakmis vs bu tarz degisik seyler gordum. 30mayistaki sinav 10gunde aciklanmis,ondan once 7araliktaki 1 haftada. Yani su sonuc aciklamma surecinde yasadigim stresi sinav icin yasamadim gercekten. Artik bakmayacagim,ister aciklansin ister aciklanmasin.psikolojim bozuldu.
-
@paretowilfredo İnşallah bugün açıklanır
-
............
-
Pareto dün neden açıklanmadığını sormuş , böyle bir diyalog çıkmış ortaya
-
Ben gerildim bu bekleyişten artık açıklansın
-
her geçen gün netlerim eriyor sanki. olsun bitsin biran önce ne olacaksa.
-
@Avexer tabiki hak veriyorum ben dün duymuştum bugün aciklanacagini. Hatta neden açıklanmadı diye yanımda sordular geç saatler bile olsa bugün açıklanacak cevabını aldılar. Bilgi kaynağı hakimler ile alakali göreve kabul yada alma gibi bir birim varmış sanırım orası.
-
@ceronimo kardesim valla bugun de olmazsa ters kosenin tanimi oluruz. Bakalim bunca bilgi ki iki ayri kanattan alinmia bilgiler yaniltirsa cok sasirtici gercekten. Bekleyelim bakalim kardesim.
-
@paretowilfredo aynen kardeşim ama art niyet olmadan paylaştım ki sen her zaman o şekilde paylasiyrsun arkadaşlar bu konuda anlayışıdır.
-
@ceronimo bir iki densiz geldi kulagimiza kardesim. Timar edecegiz farkinda degiliz saniyorlar ama beklesinler.
Geri kalan dostlarimiz bize yeter. Elhamdulillah Allah sahidimizdir alnimiz aktir. -
Benim ne umudum kaldı ne de sabrım,heyecan desen o da bitti,artık açıklanmasa da olur...
-
Bugunde aciklanmayacgi gorsundeyim cuma gunu aciklanabilir
-
Pareto ceranimo cok tesekkurler acikca herseyi yazmis ve izah etmissiniz bir kez daha ne kadar guvenilir oldugunuzu ve sitenin ne kadar gercekci oldugunu bize gosterdiniz
-
@kazimcan42 Ben net bir bilgi göremedim . Siz ne gördünüz de her şeyin izahat edilip teşekkür edildiğini yazdınız ? Sadece algı oluşuyor burada , her bilgi havada kalmış bir şekilde duruyor . Tek kelime ile beklenti içine giriyoruz . Sonuç çıkmadan teşekkür etmenin anlamı yok .Sana su vermeyene durduk yere teşekkür mü ediyorsun ? Açıklansın da ilk teşekkürü ben edeceğim bütün sitelerde dalga geçilen @paretowilfredo 'ya .
-
@dessas777 guzel kardesim sorusturmus oldugumuzun ve birilerinin izansizca iddia ettigi gibi haber icat etmedigimizin her turlu delili vardir. Mecbur da degiliz payalsmaya ama maksadimiz dalga geciyor dediginiz iki kendini bilmez degil, dostlarimizib gonlunun ferah olmasidir. Allah utandirmasin diye ciktik bu yola. Duami daimdir. Insallah gonlunuze gore olsun.
-
@dessas777 sizin niyetiniz bu paylasiminizla belli oldu:)