24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı. içinde söyledi:
@dessas777 guzel kardesim sorusturmus oldugumuzun ve birilerinin izansizca iddia ettigi gibi haber icat etmedigimizin her turlu delili vardir. Mecbur da degiliz payalsmaya ama maksadimiz dalga geciyor dediginiz iki kendini bilmez degil, dostlarimizib gonlunun ferah olmasidir. Allah utandirmasin diye ciktik bu yola. Duami daimdir. Insallah gonlunuze gore olsun.
kardeşim, teyit amaçlı olarak duyum aldığınız klişiye tekrar ulaşacağınızı yazmıştınız, ne oldu ulaşabildiniz mi?
-
Bugün açıklanma ihtimali var mı o halde? Yoksa konuşulanlar gibi barajı kaldıran khk ların görüşülmesi mi bekleniyor?
-
@bıkmış kardesim son yazisma teyit yazismamiz ve dedigim gibi imzaya takilmis.
-
@paretowilfredo 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı. içinde söyledi:
@bıkmış kardesim son yazisma teyit yazismamiz ve dedigim gibi imzaya takilmis.
peki bugün mesai bitimine kadar sizce imzadan çıkma ihtimali var mı üstad?
-
@mr.aday kardesim ben bana gelen haberler dogrultusunda degerlendirdigimde ki ceronimo kardesimin soyledigini de ekledigimizde su an konunun burokrasiyle alakali oldugunu dusunuyorum.
-
@bıkmış beklentim var kardesim ama dune gore temkinliyim malesef
-
Merhabalar Pareto öncelikle bazı sorularım olacak
1-680 sayılı khk'nın mecliste onaylanması gerektiğini ve ösym'nin bunu beklediğini diyenler var doğruluk payı nedir?
2-sürecin uzamasını neden olan nedir? kontenjan artışı diyen var güvenlik soruşturması diyen var bakanlık bekleniyor bakanlık mülakat listesini hazılıyor o bekleniyor diyenler var? sizin duyumunuz nedir
3- sınavla ilgili sorum olacak, idari mezun barajı nasıl kapatır düşünceniz nedir?
4- bugun açıklanma ihtimali sizce yüzde kaç? -
@kismetnasip = Haksız tahrik
-
@idarhakim kardesim ilk ikisini bugune sarkma sebebi olarak degerlendiriyorum. Ama su iki gunluk sureci burokrasi yavasligi olarak goruyorum. Sahsi bildiklerimden cikardigim aonuc bu.
Baraj konusunda sinava girmedigim icin net konusamam kardesim sorulari gormedim. Ama 82,83 altini kolay gormez bence. Tamamen sinava giren arkadaslarimdan duydugum yorumlara binayen soyleyebiliyorum.
Kardesim bu asamadaysa eger duyuru artik aciklanmamsi icin gercekten olaganustu bir hal olmasi gerek. Ben yakin oldugunu dusunuyorum kardesim.
-
@dessas777 @kismetnasip dostlar birbirinizi kirmayin bosuna. Insallah belki de meslektas olacak yuzyuzr bakacaksiniz. Bu mecra guzelligin mecrasi.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim cevapladığınız için.
-
@dessas777 kardes adam mesajlasmasini atmis sebeplerini soylemis daha napsin ya senle mi gorustursun kaynaklarini ama san tarih saat verip sonra ortdan kaybolan adamlar lazim zaten senin derdin uzum yemek degil bagciyi dovmek
-
yeni bir link açıldı şu an
-
Yeni link acildi 38
-
Heycanlandim guya bakmayacaktim ama insan duramiyor
-
hadi artık gelecekse gelsin insanlar beklemekten perişan oldu
-
35 -36-37-38
-
@paretowilfredo kırılacak bir durum yok tabi ki . Kesin olmayan bir duruma biraz sitemim var bu kadar . Allah herkesin gönlüne göre versin . Herkes hayırlısını bekliyor.
-
Tek link yeterli mi?
-
insan bekliyor işte bugün de olmadı