24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo dün de dediğim gibi sana güvenimiz tam sonuçta burası dünya ve biz de fani bizim elimizden anca bu kadarı gelir . gerisi Dua ....
-
39da acildi
-
40 da acilsa bişey degismeyecek gibi.
-
-
@kazimcan42 geliyor mu ??
-
@kazimcan42 şimdi ne oluyo hocam yani cahilim bi anlatsan
-
@kazimcan42 adalet bakanligiiii
-
Allah'a cok sukur alnimizi aka cikarmistir. Hepinize hayirli ugurlu olsun dostlarim. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
-
Ya kalbim durcak nerde aciklandi ya
-
@paretowilfredo belki arkadaşlar utanırlar derdim ama, insanoğlu neticede. Peki artık ne kadar sürer açıklanması herhalde 10-20 dakika içerisinde demek gerçekçi olur mu?
-
http://www.osym.gov.tr/TR,12939/2017.html
Geliyor kardesim kisa sure icinde yuklenir
-
@theinnerfish aynen kardesim. En gec yarim saate cikar insallah. Alnimiz ak bizi Hak biliyor. Kul bilmese nolcak. Elhamdulillah diyorum yalnizca.
Su an asil mesele sonuclariniz hayirli haberlerle gelin
-
@paretowilfredo Allah senden razı olsun...
-
Eli kulağında hadi bakalım,inş haketmişizdir de kazanmışızdır en çok korktuğum kılpayı kalmak
-
@satrab aynen 50 alayım ama kıl payı kalmayım
-
Arkadaşlar şu an 39-40-41-42 açık durumda. 39 dahil hepsi son 30 dakikada açıldı aralıklı aralıklı. Belli ki her an açıklanabilir.
-
Anliyorum dostlar o duyguyu kil payi da kacabilir o da bir sabir anidir. Vakar olun. Insallah gonlunuzce olsun her sey
-
@paretowilfredo hocam kıl payı o kadar çok sınav kaçırdım ki artık bezdim, hayırlıs dedik çalışmaya devam ettik ama bir yerden sonra bünye kaldırmıyor artık inş olur şu sınav,en çok istediğim
-
@paretowilfredo suan kilpayi gittimi geldimi durumundayim. En cok umutla bakan anneme ne dicem onun gerginligi var eger kacarsa. Allah cumlemize hayirlisini versin
-
İnşallah güzel olacak dostlar. Bu olmasa yeni sınav yakındır. Pes etmek yok. Belki ben de size katılırım yeni bir sınav maratonunda. Ya da inşallah AKADEMİ'de çayınızı içmeye gelirim