24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@kulfet ben de ayni durumdayim kardesim
-
@paretowilfredo anlıyorum ,tekrar teyit şansımız var mı kaynaktan ?
-
-
@paretowilfredo Yani bu durum kesin değilse neden burada yazma gereği duydunuz ? Millet saatlerdir bilgisayar başında bekliyor sırf sizin bir lafınıza inanarak . Çok kişinin vaktini çaldınız . İnşallah boşa çıkmaz .
-
@bekleyenagac
36 doldu arkadaşlar. linki burada. http://www.osym.gov.tr/TR,12936/osym-sinav-kitapciklarini-elektronik-ortamda-arsivleyecek-16012017.html
36 dolu olduğu için 35in bir hükmü de kalmadı. 37'yi bekliyoruz artık... -
konsutugum gibi kuruttum linki biraz daha ders çalışalım madem elbet aciklaninca yazıyorlar ztn
-
@dessas777 kardesim aciklansa dahi bir daha bir seyleri yazmak konusunda dusunmeye basladim merak etme. Vakit calmak konusundaysa ben bugune dek sitem etmedimse bir sey demiyorum yine.
Velhasili son olarak net bir bilgi olarak gelmeseydi paylasmazdim bu da benim mesrebimi bilenlerce bilinir. Allah hayretsin bekleyisimizi insallah.
-
@recht 35 in niye hukmu kalmıyor hocam? Arada kalan linkleri de doldurabiliyorlar.
-
@Ötüken Kesin konuşmak istemem ama benim bugüne kadar gözlemlediğim arada boş kalan linkler olup sonrasında veri girişi olduysa artık geriye dönmedikleri yönünde...
-
Ya arkadaşlar ne demek vakti caliyor vs ya. Cocukmuyuz. Bugun pareto demese bile yuregim agZimdaydi gece uyuyamadim sabaha kadar. Zaten surekli sonuc osymdeyim. Paretonun demesiyle kendimi dahada hazirladim ama vaktimden giden bir sey olmadi. Oda zaten bizim iyiligimiz icin dedi, bugun gelmezse yarin gelir en gec bu hafta gelir. Yani ben sinirda biri olarak heycanla bekleyen biri olarak vaktimden bisey gittigni dusunmuyorum. Zaten su gunlerde surekli osymnin sitesine girmeyen bi gariptir bence. Guzel sekilde aciklansin baska hicbisey istemiyorum.bu kalp carpintisina da raziyim:/
-
Şu duyum paylaşanlara yüklenmek kadar aptalca başka bir hareket olamaz. Burda birilerinin avukatlığını yapmak gibi bir derdim yok ama şu konuşulanlar gerçekten sinir bozucu. Adam sadece aldığı bilgiyi aktarıyor. Ona yükleniyorsunuz ya. Vaktinden çalınıyorsa bekleme kardeşim. Biri duyum paylaşıyor ona bile tepki gösteriyorsunuz! Allahhh için şu adamın bu haberi paylaşmakta ne çıkarı olabilir! Senin vaktinden çalınıp onun vaktine mi ekleniyor? Yaa valla dicek laf yok.
-
@recht bizzat link takibi yaptigim icin gordum hocam.4199 da sonuc aciklanmasini beklerken 4193 bosmus mesela orda DUS u acikladilar
-
Biz size guvendik sizden elinizden geleni yaptiniz cikmasa bile tesekkur ederiz ama bugun aciklanmzsa kaynaginizdan neden aciklanmadiginiz ogrenebilirmisiniz.
-
ya hu azıcık heyecan kontrolü yapabiliyoruzdur değil mi sanki bilgisayar başında ilanı yakalayamayana sonuç göstermiyorlar gibi bir haliniz var en fazla birer saat arayla sayfayı tıklayıp beklemek kimseye vakit kaybettirmez abartmayalım
-
@Ötüken ben de takip ediyorum ama rastlamamışım demek ki. açıklansın da hangi linkte olursa olsun valla. inşallah arkadaşım dediğiniz gibi olsun da açıklansın yeter ki...
-
Pareto ne durumdayiz son olarak
-
Var mı bir gelişme arkadaşlar?
-
o kadar ümit bağlıyor insanlar açıklanacak sözüne ne oldu açıklanmayacak mı bugun pareto
-
Pareto senden Allah razi olsun reis hic soylemeyede bilirdin su tepki gosterenlere yaziklar olsun...
-
Stabil dostlar. Biraz daha bekledikten sonra gerekli açıklamayı yapacağım üzerime düşen. Halen beklentim var.