24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@paretowilfredo saol hocam.tepki gosterenlere karsi hic uslubunuzu bozmadiniz takdir ettim sizi
-
@Ötüken Kardeşim saygı sınırı aşılmadıkça kızmakta kısmen haklı insanlar. Şu an ben ösym nin bakanlığın çekmiş olduğu biriken tüm tepkiyi kümülatif olarak üzerime çektim. İnsanların kızabileceği somut bir ben varım karşılarında. Biz de geçtik bu yollardan. 30 Mayıs Sınavını bekledik az farkla hayal kırıklığı yaşadık olumsuz sonuçla ve ağır stres altında bekledik o süreci.
Düşününce herkesin de beni anlayacağından eminim. Güzel insanlarsınız hepiniz. -
@paretowilfredo Saygı sınırını kimse aşamaz zaten de yani bu kadar tepki çekecek bi paylaşımı çok çok çok güvendiğiniz biri ya da birilerinden duyup paylaşım yapsaydınız daha iyiydi .
-
vakti gerçekten çok önemli olan insanlar zaten günde iki üç kontrol yaparak normal hayatına devam edebilir pek tabii. açıklanma anını yakalama zorunluluğu varmış gibi davrananlar da muhtemelen ztn vakti olanlar.bu denli tepki bana hala gereksiz geliyor.Evet beklenti oldu o başka ama çok da abartmamak lazım. Can sağ olsun elbet açıklanır.
-
@dessas777 Güvendiğim bir kardeşimden geldi dostum haber. Ama muhtemeldir ki olumsuz sonuçlanırsa gün, o da yanıltılmıştır ona kızmam sağolsun bizi kırmayıp soruşturdu sizler için ve bizim için.
Olumsuz sonucun sorumluluğu benimdir. Neticede kötü niyetli olmasam da yol açtığım bir durum vardır, pişkinlik edecek değilim, ya da ben bunu yaptım ettim şimdi tepki göstermeyin diyecek de değilim. Hayırlısı bakalım az daha bekleyelim. -
@dessas777 burda bizler icin ugrasan bi insana "vaktimizi caldiniz" demek saygisizlik degil mi? Saygisizlik sadece kelimelerle olmuyor, soylediginiz sozdeki anlamlarda saygisizca olabilir sizin yaptiginiz gibi. Ayrica bir sey sorcagim, ugruna calisip hayal kurdugunuz bir sinavin sonucunu beklemekten daha baska hangi seye harciyorsunuz vaktinizi? Ben suan buna kitlenmis durumdayim.
Ugruna kalbiniz carpmayacaksa hakim olmayiverin bi zahmet:) -
@hukukcu123 Saat de belli olmuyor ama link olmadığından mesai saati dışında açıklanmaz heralde.
-
@paretowilfredo Lütfen canınızı sıkmayın neticede internette insanların yaşlarını bilemiyorsunuz. Bu sınava girenlerin pek çoğu yeni mezun genç insanlar tepkileri de bu nedenle fazla duygusal ve yıkıcı oluyor. Ben de üzülüp sıkılıyorum beklerken ama bunu sizden çıkarmak son derece anlamsız.
Siz neticede elinizi taşın altına koydunuz, iyi niyetle bilgi paylaştınız. Sanırım artık bundan sonra her paylaşımınızda daha geniş tutarsınız zaman aralığını
Boş yere illallah edip elinizi çekmeyin sosyal medyadan zira internet ortamı sonuçta böyle zehirlidir her zaman.
Aldığınız tepkiden çok etkilenmeyin arada olur böyle şeyler; insanlarla muhatap olmak zordur. Eminim tepki verenlerin sesi çok çıkıyor ama anlayışla karşılayanlar sayıca daha çoktur, zaten ondan gürültü yapmazlar.
-
@paretowilfredo Olm ne insanlar var yahu. Duyum paylaşırsın laf ederler,paylaşmazsın ne oldu niye paylaşmıyorsun derler. Velhasıl hep derler sen bunlara takılma pareto kardeşim.:)
-
@kismetnasip Son 3 cümlenize katılıyorum . ilk 2 cümlenizi kınıyorum . vesselam
-
pareto candır
-
@Ötüken Linkleri takip ettiğiniz için bir sorum olacak size. Ben mesai saati dışında link açıldığına şahit olmadım. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı ? Mesai saati dışında da link açtıkları oldu mu ?
-
@recht oldu hocam
-
Şimdi artık bugünde mi açıklanmayacak
-
Arkadaşlar haberi duyunca adalet bakanlığında birine sordurttum yarın dedi. Saatler önce yazdım aynını da. Tabi pareto olmasa bunu bile bilemiycektik. Sağolsun varolsun.
-
Saat 23.00 a kadar yolu var. Zaten bekleyecektik yine bekliyoruz. Ben paretoya güveniyorum bugün gelecek inşallah. Gelmezse de canı sağolsun büyütecek bi durum yok. Hakkımızda hayırlısı
-
Dostlar Selamın Aleyküm;
Öncelikle şunu bilmenizi temenni ederek söze başlamak istiyorum. Bugüne dek sizlere hep hayırlı haberler vererek sizle beraber mutluluğunu paylaştım. Çok şükür yüzümüz kara çıkmadı hiç. Bu kez de emin olun ki, şu durumdan en az sizin kadar üzüntü duyuyorum.
Sosyal Saiklerle hareket ederek aldığım haberi heyecanla sizle paylaştım. Esnek tutup kendimi garanti altına alabilirdim. Düşündüm de. Ama bugün geldiği için haber öylece paylaştım. Mutluluğunuz daha büyük olsun istedim ve saklayamadım.
Velhasılı kelam dostlar halen gün içerisinde ALES örneğinde olduğu gibi umut var ancak dediğim gibi bu kadar net haberlerle de çok uzak olmadığını düşünüyorum sonucun ama yol açtığım hayal kırıklığı için, üzdüğüm insanlar olduysa tek tek onlar için, hevesi kırılan siz gecesini gündüzüne katıp ders çalışıp bugün de haklı olarak karşılığını bekleyen emekçi dostlarımın tek tek affına sığınıyorum. İçimde halen bir beklenti olmakla beraber olumsuz sonucun sorumluluğunu da alıyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin. İnşallah tez zamanda hayırlı sonuçlarınızı görmek üzere.
-
@paretowilfredo Aleyküm selam mesajınız alındı bekleyeceğiz bakalım .
-
Acaba ÖSYM yi arayıp ağzıma geleni saysam,haksız tahrik indirimi alır mıyım?
-
@Emre93 Aman kardeşim sakin ol. Başına iş alma geleceğin var. Biraz şaka yollu biraz da işin gerçeği, vakar içinde bekleyelim bakalım. Sizler kadar ben de heyecanla bekliyorum. Allah yardımcınız olsun.