24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@Łódź dostum eğer Ankara'da isen;Bilal canatan hocadan kesinlikle idare dersini al,sonra Ahmet nohutçu nun kitabına çalış,idare-idari yargı sorularının tümünü yaparsın,garanti ediyorum.
-
bu başlık niye bu kadar cansız. forumdakiler hep kaymakam mı olmak istiyor?
-
@FC-Real-GDP henüz erken hocam tarihler falan belli olsun mıhtemelen daha canlı hale gelir
-
Arkadaslar uzaktan eğitim yapan oldu mu? Yaptiysaniz hangisini tavsiyebedersiniz? Murat Ue ve Tüzem Ue arasında kaldim ? Bonlar hakkımda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
Hocalar 70 barajı geliyormuş tekrar sayılarla.çok büyük sağlam bilgi
-
@sezginci bir sonraki sinav icin mi geliyormus ?
-
Zaten geçici düzenleme degil miydi bu ? Yani ohal khk'sının niteliği gereği
-
@sezginci itirazlarla mi alakali?
-
@siddharta Evet hocam itirazlarla alakalı çalışanlar diyorki o zaman biz niye çalıştık dediklerine göre 70 altıları mülakata çağırmayacaklarmış
-
@sezginci eger bu dediginiz cikarsa mayis sinavina kesin gozle bakarim. Umarim itirazlar da bir sonuc verir ve hakkaniyetli hesaplama yapilir.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
@Yoluzunyol ben 24 55 e 82 aldim. senin alan 60 gibi bir şey sanırım.
Merhaba!
Bu netler ve puanla kacinci oldunuz acaba? -
@munzam-karsilik hocam 343 idi sıralamam, puanım 82,21 idi. sonra bir soru iptal oldu Türkçe'den 23 55 ile 395. liğe geriledim, puanım 82,04'e düştü.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
@munzam-karsilik hocam 343 idi sıralamam, puanım 82,21 idi. sonra bir soru iptal oldu Türkçe'den 23 55 ile 395. liğe geriledim, puanım 82,04'e düştü.
Cok tesekkur ederim