24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
mülakata kaldım. kpss'ye ilk girişimdi cuvallamıştım. gönlümün efendisi Sayıştay'da 82 alarak teste elenmiştim. ilk mülakatım olacak.
-
@Ugr hocam medeni borçlar genel hakimlik kampı hmk mehmet özbey ticaret ayşe s. ,icra mehmet özbey anayasa idare iyuk hakimlik kampı ceza genel ceza özel ismail ercan cmk murat yayınları borçlar özel monopol notu. asıl önemli olan KANUNLAR ÇOK ÖNEMLİ HEPSİNİ SINAVA KADAR 10 KERE AYRI AYRI BİTİRMEN LAZIM.TCK GENEL HÜKÜMLER CMK HMK İYUK KAMU İHALE KANUNU DEVLET İHALE KANUNU AYİM KANUNU
-
@FC-Real-GDP Çok güzel bir örneksin kardeşim. Yılmamış üzerine koyarak bugüne kadar gelmişsin. Allah tamamına erdirsin inşallah .
-
@sezginci Valla kardeşim ben öyle yorumlamıştım o zaman da konuşmuştuk. Ama işe başlama süresinde elinde olmasının da yeteceği ihtimali de olabilir en sağlıklısı arayıp bi sormak bence
-
@sezginci teşeklürler kardeşim.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun.
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. İdari kazanmış bir iibfli varsa yol gösterebilirmi.kaynak çalışma şekli vs. 21 52 olmadı çok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
@ceren bende adli mezun kazanamadım ama netleriniz öyle yerlerde değil. Çalışma yönteminiz netlerinize göre doğru bence. Sadece biraz daha gayret
-
Mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ederim Kalan arkadaşlar ise üzülmesin yeni yılda çok daha fazla alım olacaktır çalışmaya devam edelim ki alım olduğu zaman "keşke bırakmasaydım" dememek için . Hepiniz için hayırlı olsun.
-
77 de kalmakta sevdaya dahil mi. Mülakata kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Allah yardımcıları olsun yolunu açsın inşallah
-
@Ugr tesekur ederım gayret etmekten yorulup bı gayret gucunu toplayıp gırıyosun sınava sonra sıl bastan .... allah yardımız olsun
-
@ceren aynen öyle şimdi nasıl toparlanıp aynı hevesle çalışcaz. Hayırlısı artık.
-
Dostlar hata veriyor sonucuma bakamıyorum var mı bilgisi olan
-
@paretowilfredo yazdim gormemissin. 77 kusur benim olmadi zaten sinirda bekliyordum olmamis, ya nasip ne diyelim. Her sey icin tesekkurler pareto. Belki bir sonrakine rakip oluruz senle
-
@kismetnasip Hayırlısı olsun kardeşim. İnşallah sonrakinde rakipsiz olursun. Çok iyi altyapı olmuş belli ki. Neticesini alacaksın inanıyorum
-
Bunu da geçtik Hadi hayırlısı
-
Kazananları tebrik ederim.haklarında hayırlısı olsun.dostlar kazananlardan kaynak ve çalışma tavsiyesi alsak şöyle detaylı.@paretowilfredo üstad senin bu sınavla ilgili tavsiyelerinin olduğu başlık varsa linki de olur.göremedim kusura bakma
-
-
Sonuçların açıklanmasına en çok
@paretowilfredo sevinmiştir herhalde :)) bizim şu kaymakamlığa da bir el atsa güzel olucak -
@paretowilfredo aynen.rabbim herkese bi yerden rizik veriyor, bizim rizikta bi yerde bekliyor. Alt yapi vardi aslinda, sinavida bilgisizlik degil heycan kaybettirdi. Dustugumuz yerden kalkmasini biliriz evel Allah. Rabbim herkese bu surecte kolaylik nasip etsin