HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaslar uzm yar maasini bilen var mi
-
Anket programini indirdim e posta yaziyorum kabul etmiyor. Siz halledebildiniz mi akradaslar. Bu arada hayirli olsun hepimize
-
Kimseye Ankara uzman yardımcılığı teklif edilmedi mi? Genel müdürlüğü Ankara'ya çevirme imkanımız var mı acaba?
-
@edmando17 ben yaptım , kayıt zamanı girdiğin e postan olduğuna emin misin
-
@borist bende de böyle yazıyor
-
Bu istenen belgeleri 5 martta otelde mi teslim edicez
-
@borist Genel Müdürlük olması lazım bende de öyle yazıyor.
-
@kabakçığınhayatı teşekkürler
-
@Interest teşekkürler umarım öyledir
-
Benim istanbul mali tahlil daire baskanligi diyor. Genel mudurluk herhalde degil mi
-
Beyler ben de genel mudurluk birimleri diyor ama sizce bu ne bilen var mi?
-
@briefing sizinki sanırım öyle
-
@estilografica Genel mudurlukteki cesitli departmanlarda çalışılacak demektir.
-
@Interest orasi oyle de keske hazine ya da mali musavirlik stajini baslatacagim bir yer olsa. Bakalım hayırlısı
-
@estilografica Mali musavirlik sinavi baslatilabiliyor mu bankada? Ben de kazanmistim sinavi ama kaldi öyle.
-
@fact0riel evet var şuan eğitimde en azından bir kişi biliyorum
-
Mali Tahlil ve İstihbarat birimi, genel müdürlük birimidir. Mali Tahlil ve İstihbarat uzman/uzman yard.ları, Bölge koordinatörlüklerinde ya da şubelerde değil İstanbul Ataşehir'deki genel müdürlük ya da İstanbul Güneşli veya İstanbul Anadolu'daki genel müdürlük ek hizmet binalarında görev yapar.
-
Arkadaşlar herkes için hayırlı olsun. Benim de İSTANBUL genel müdürlük olmuş.
Eğer değişme imkanı varsa ve ANKARA ile değiştirmek isteyen varsa bana özelden ulaşabilirler.
Sevgiler
-
@Leightbau Açıklama da şehir ismide belirtilmiş. Emin misiniz İstanbulda olacağına.
-
İstanbul olarak belirtilmişse İstanbul'dur dostum