HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Leightbau anladım çok sağolasın.
-
@Leightbau mali tahlil bölge ve gmde çalışıyor bizde hocam
-
Cevap eksik kalmış. Mali Tahlil birimi yalnızca İstanbul'da değil; Ankara, izmir, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Antalya, Samsun, Trabzon, Denizli, Diyarbakır, Antep, Erzurum gibi şehirlerde bulunur, bulunmak zorundadır ancak hangi şehirde çalışırsanız çalışın Genel Müdürlük personelisinizdir; şubelerle herhangi bir bağlantınız yoktur ve şube personeli değilsinizdir.
-
@Leightbau HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Mali Tahlil ve İstihbarat birimi, genel müdürlük birimidir. Mali Tahlil ve İstihbarat uzman/uzman yard.ları, Bölge koordinatörlüklerinde ya da şubelerde değil İstanbul Ataşehir'deki genel müdürlük ya da İstanbul Güneşli veya İstanbul Anadolu'daki genel müdürlük ek hizmet binalarında görev yapar.
Bu cevabım yalnızca İstanbul için geçerlidir.
-
@Leightbau Acaba ilerleyen süreçte şehir değişimi şansımız olabilir mi? Açıklaman için teşekkür ederim.
-
Uzman yardimcilari hepsi ayni maasmi aliyo birimler arasi fark varmi tek maas cift maas ne kadar yatar ortalama
-
Benim de proje değ.mali tahlil istihbarat. Hakkımızda hayırlısı olsun. bi de gençler benim tecil kasımdaydı sınav başvurusunda.. Müfettişlikten elenince mayısa aldırdım iş olmazsa diye.. Yarın sorcam gerçi ama bu bi sıkıntı yaratmaz di mi.. 2 mayısa kadar askerlikle ilişkin yok ywzıyo... bi de banka devlet bankası olduğundan tecil vs erteletebiliyo mu.. Eyvallah şimdiden.
-
Banka, uzmanlığı alana kadar tecil hakkı sunar. En son öyleydi, siz yine de insan kaynaklarına danışın
-
Gaziantep kazanan var mi
-
Benimde GM mali koordinasyon yazyo yuppyyyy:)kazanan kazanmayan herkeslerin gönlünce olur ziraatte alım yapacakmış diolar olmayan arkadaşlar takipte kalın nerden neyin geleceği belli olmaz
-
ÇORUM isteyen var mı ÇORUM
-
Servis görevlisi olarak Ankarayi kazanıp Istanbul ile değiştirmek isteyen var mi ? Acil ulasin ön sol 2. Sırada oturuyorum
-
@tetikleyici ziraatin alim yapacagini nerden duydunuz zira bu konuda ilk olumlu soyleyen sizsiniz.
-
Arkadaşlar Öğrenim durumunu gösterir belgenin Noter tasdikli mezuniyet belgesi veya e-Devlet'ten alınmış çıktısı denmiş. Bende diplomanın aslı gibidir onaylı çıktısı var üniversiteden aldığım. Bunu tekrar notere onaylatmam gerekiyor mu sizce ?
-
@Secondchance Ben de onu merak ediyodum acaba e devletten belgeyi cikarsak noter tasdikli olmasina gerek kalir mi?
-
@Interest e devlet çıktısı yeterliyms. Üzerinde barkod oluyor ordan taratıp onaylıyorlar.
-
@Interest e devletten alınan belge yeterli
-
@Secondchance Aslı gibidir belgesi varsa o da oluyor. Ben direkt onu verdim kabul ettiler. Belgeleri otelde mi teslim edeceksiniz bilmiyorum ama herhangi bir problem olursa otelden de ücretsiz çıktı alabiliyorsunuz. Benim e devlet çıktılarının barkodu okunamadı mesela tekrar çıkarttırdılar burada. Çıktılarınızın kaliteli mürekkep olmasına dikkat edin
-
Kazananları tebrik ederim. Spor salonu için spor ayakkabı, havuz için mayo ve bone getirmeyi unutmayın
-
Tesekkurler:)