HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bu ileti silindi! -
@serkan21 hocam mülakatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?hangi konulardan soruyorlar genelde bankacılık ve iktidar ağırlık mı yoksa genel olarak alan konuları mı?ben çeko mezunuyum gelen soruların bölümle ilgili olma ihtimali oluyor mu?
-
@emre_ac emre bey açıkçası benim girdiğim sınavda bana genel ekonomik durumlardan sormuşlardı.şu zamana endekslersek doların artış sebebi, enflasyonist baskı vs diyebiliriz.banka tahminimce bankada kalacak adam arıyor.bu nedenle mülakatta bankada kalmak istiyorsanız bunu belirterek mülakatı götürün.bankanın gm kimdir vs.halkbank kimlere kredi verir en çok.bunları bilin tabii gitmeden
-
@serkan21 kamu bankalarında baskı çok oluyor mu yoksa biraz daha memur zihniyeti mi hakim?
-
@asdasd ben ayrılmadan ticari yönetici olarak çalıştım.32 tane hedefim vardı.esas hedefim 8 taneydi.bunlardan 5, 6 sı tutarsa toplantılara rahat giderdim.ama tutmazsa 50 kişinin önünde azar yiyen müdür yard.ları vardı.bu sadece bir örnek olsun diye belirttim.garanti finans kadar olmasa da memur zihniyeti beklemeyin.işine elince kamu işine gelince özel.en iyi yanı memurluktan sağlık derim
-
@serkan21 özel hastanelerde sağlık sigortası falan mı yapıyorlar öyle bir şeyler vardı sanki bankalarla ilgili ?
-
@asdasd yok hocam.sizin sigortanız geçiyor neredeyse tamamında.ve para ödemiyorsunuz
-
@serkan21
Merhaba,
Benim sorularım; niçin ayrıldınız, ne kadar tazminat ödediniz, ayrıldığınızda kaç yıllık personeldiniz ve maaşınız ne kadardı?
Teşekkürler. -
@serkan21 Hocam şimdi uzm yard. için ekonomi mezunu ve ekonomi yüksek lisansı yapan biri olarak, mahfi eğilmez fatih özatay makaleleri okuyorum. Bunu dışında neler çıkabilir mülakatta ? Ayrıca şube uzm yrd. için ileriye dönük önü açık mıdır ? Forumlarda okuduğumuz gibi kredi satma peşine mi düşeceğiz şube de olduğumuz için ? Alabileceğimiz maaştır, sosyal haklardır bunlar hakkında yazarsanız sevinirim .
-
@serkan21 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@asdasd yok hocam.sizin sigortanız geçiyor neredeyse tamamında.ve para ödemiyorsunuz
@serkan21 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Bu arada hangi kuruma girdiniz de istifa ettiniz hocam onu merak ettim. p35 83 alabildim ilansızlıktan sıcak bakıyorum şuan Halkbank uzm yard.
-
dolaylı olarak, ik'da uzman yrd birinden öğrendiğim bilgiyi paylaşayım.
kesinliğini bilmemem elbette..
fikir vermesi açısından; aralık sonuna, yetişmezse ocak başına
mülakatlar olacakmış. bir de tüm mülakatların istanbul'da olacağını söylemiş.
ek bilgi: benim arkadaşım olan uzm yrd , ev ziyaretinin teftiş için olacağını, uzm yrd için
olmayacağını düşündüğünü söyledi.
-
@babanınoğlukemal
Arkadaşınızın hepimiz kadar bilgisi var yani. :d -
-
@metalik yani, ik ne biliyorsa dönen de oymuş : )
-
@serkan21 neden bankacılık ve bankada hangi alanda çalışmayı düşünürdünüz gibi bir soruya nasıl cevap vermek gerekir sizce.
-
@Hattom makaleler oldukça yeterli.bankanın bilgilerine bakın ayrıca yönetim yapısı kredi dağılım vs.şubede yükselmek ticari için mümkün.işin mutfağı.kredi satma peşine düşeceksiniz evet maalsef bu iş böyle. iller bankasındayım hocam.
-
@serkan21 uzman maaşı mi bu ? O zman bizi kandiriyorlar:) demek uzman yardimcisi maaşi 2500 ancak olur. Bi de buna temettu ikramiye falan dahil herhalde ortalama dedigine gore?
-
@babanınoğlukemal neden bankacılık: staj yaptıysanız bundan bahsedin.eğer yoksa dinamik bir sektör olduğundan vs yürüyebilirsiniz
bankada ticari pazarlama şube için iyi.gm için eft hariç hepsi derdim -
@frustration ben ayrılalı 2 seneyi geçti.şuan dil tazm.olmadan 4 e yakın sanırım 3750 civarı diyolar
-
@serkan21 anladım kardesim saol bilgilerin icin. Sizin ayrilali baya olmus o zaman orasini dusunemedim.