HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
İlk 6 ay stajyer olduğumuz kesin değil mi ?
-
Eğitimden ne kadar sonra işe başlama var süresi var ki malum bilmediğimiz illere gidip ev bulma vs. derdi var
-
@madamsmith. Çünkü önemli kardeşim. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olacak. Girişte alacağımız net maaş, meslek hakkında bilgi vs.
-
Egitimden sonra direk ise baslatiyorlar ancak banka 15 gun otel paranizi karsiliyor diye biliyorum gencler. Bezelye anitta otel de kalirsin :))
-
@voshue Gaziantep
-
O değilde seneye yine girilir bu Uzman Yardımcılığı/ İç Kontrolörlük sınavına ha
-
@avukatı_mısın 2 3 senede bir olur hocam bu sinav seneye anca teftis sinavi olur
-
Servis kazanan arkadaşlar önümüzdeki yıllarda açılacak yeni bir uzman yada müfettişlik sınavında mülakatta referansınız varmış gibi öncelikli olacaksınız buda önemli. Son alımda teftiş kazananlarda uzman yardımcıları var belirtmek istedim.
-
Seneye açar mı bu sınav bilinmez ama mülakattan elenenler için tek hak tanınıyor sanırım bankalarda, halkbankta işleyiş nasıl bilmem
-
@totti son sınav ilanında mülakattan elenenler başvuru yapamaz ibaredi yoktu, müfettişlik ilanını hatırlamıyorum ama. Eğer öyle birşey varsa bizim durumumuz ne oluyor:) mülakattan elendik ama servis görevlisi teklifi geldi.
-
Kocaeli icin servis gorevlisi teklifi alan varmi arkadaslar
-
Servis görevlisi için düzenlenen eğitimin süresinin 1 hafta olarak tutulmasının sebebi nedir sizce? İçerik olarak çok farklı şeyler anlatılacağını sanmıyorum ama eğitim süresi daha kısa belirlenmiş.
-
multinet 300 olsa aylık 2200 mu olacak servis görevlisi maaşı.Yani toplamda 2500
.Doğru mu anladım -
@bezelye stajyerlik kalktı diye biliyorum direk normal maaşla başlanıyor
-
@fiendish mesela ocakta çift maaş 3800 yatıyor şubat tek maaş 2000 işte senenin ortasında vergiler artıyor çift maaş 3600 tek maaş 1800 falan oluyormuş + 300 civarı multinet varmış.
-
@bezelye eğitimden sonra direkt başlamanız muhtemel. Müfettiş yrd. İç kontrol yrd. Uzm yrd. olarak bugün de egitimdeyiz pazartesi idari izin verildi salı işbaşı yapicaz.
-
@oz.ece35 Evet uzmanlık için bu sene öyle bir şart yoktu. Müfettişlik için ise vardı. Yani uzman yardımcılığına tekrar girebilirsiniz ama müfettişlik için tek hakkınız var demek isteniyor
-
arkadaşlar bana diyarbakır çıktı servis için. Lütfen diyarbakır ile değiştirmek isteyen arkadaşlar yazsın. numaramı veriyim konuşalım
-
Ortalığı karıştırmak istemem ama bu değişme işinin olduğuna emin misiniz? Eskiden vardı diyorlar ama değişmiş olabilir bence İnsan Kaynakları ile görüşüp emin olduktan sonra konuşmalısınız.
-
Arkadaşlar ailesi Diyarbakır'da olup da Diyarbakır'da çalışmak isteyen arkadaşlar için değişim yapabiliriz... Eğer isteyen olursa lütfen irtibata geçelim