HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@avukatı_mısın evet ben var diye biliyorum bankalarda bu konuda esneklik olur genelde
-
Arkadasla surec devam ediyor yazan kac kisi var acaba ? Bizim durumumuz ne kesin bilgi alan var mi ?
-
Arkadaşlar bankalarda iki taraf da isterse değişim olabiliyor diye biliyorum. Eğer DİYARBAKIR ile değişmek isteyen olursa mutlaka benimle irtibata geçsin...
-
@voshue Evet özellikle iç kontrolden elenen kaç kişinin devam ediyor süreci acaba?Takipte olalım.
-
Arkadaslar akademIK uygulamasina, basvuruda beyan ettigimiz e posta ve aday sifresiyle giris yapmiyor muyuz? Hangi bilgilerle giris sagladiniz
-
@lucas Evet, başvuruda beyan ettiklerim ile sorunsuz giriş yaptım ben. Sorun olduysa insan kaynaklarını arayın tekrar kayıt olmadan önce.
-
@mervee Diyarbakır ile değişim isteyenler mesaj atsın
-
@elmanane HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@lucas siirti kim ister Allah askina? Komik olmayin.
Sen nane olmak icin buraya girdin ,varsa vardir sana mi kaldi kimin isteyip istemediği
-
@avukatı_mısın HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@lucas Evet, başvuruda beyan ettiklerim ile sorunsuz giriş yaptım ben. Sorun olduysa insan kaynaklarını arayın tekrar kayıt olmadan önce.
Kayit olmayiniz uyarisi sonuç sayfasında olduğundan kayit da olmuyorum.h.sonunda olduğumuz icin ulasilmiyor.pzt ararim artik sagolasin
-
@dolapdereli o zaman ortalama olarak 2700 tl yapar ama ben bu maaşı uzman yard. için sanıyordum.Bu maaş servis görevlileri icinmiymis?
-
delirmemek elde değil. diyarbakırda yaşayanlara teklif gitmemiş. diyarbakırda yaşamayanlara diyarbakır teklifi gitmiş.
-
@sinan.taylan Evet kardeşim örneği ben varım burda.Ne mantık ile teklif yapmışlar dünden beri bunu düşünüyorum
-
Sinop İlini Kastamonu'ya tercih edecekler lütfen benimle iletişime geçebilir mi
-
Bence olayın şehirle alakası yok olumlu olanlar öncelikli olarak kendi şehirlerinde eğer şehirlerinde yer kalmadıysa farklı şehirlerde değerlendirilmiş sanki.
-
@fiendish multineti sayma işte yemeğe gider onun çoğu, sadece maaş olarak bakarsan aylık 16 maaş tek çift karışık ortalama İstanbul için 2300₺ yatar diyolar bide 2 maaş temettüyü katmadım buna öyle bişey varmış galiba ama duyum hepsi
-
@302sino kardeşim sence olumlu olanlar neye göre belirlenmiştir cidden ben cevabı bulamadım
-
@avukatı_mısın HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Giris yaptim. AkademIk nin paylasimi var.halkbankta calismak istiyor musunuz? Bu paylasimin altina .'evet ' olarak yorum yapicaz
-
@lucas Hayır hocam yorum değil. Paylaşıma dokunun bir kez. Kabul ediyorsanız evet'e basıp yollamanız gerekiyor. Yollamak için mektup gibi bir simge olması lazım sağda bi yerlerde.
-
@dolapdereli eyvallah dostum :ok_hand_tone3:
-
@keyness
Onu hiç kimse bilemez ama şundan eminim sordukları alan sorularıyla hiçbir ilgisi yok baktıkları şey farklı sanırım.