HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@sinan.taylan bana da diyarbakir geldi istanbulda yasaman zor olmazmi dediler diyarbakira attilar kutluyorum
-
Arkadaşlar lütfen değişim işini düşünelim. Bana DİYARBAKIR geldi. Diyarbakır isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atsın iletişime geçelim. Diyarbakırlı kazanan arkadaşlar da mağdur olmasın hem de biz sıkıntı yaşamayalım
-
@avukatı_mısın müfettişlik mülakatına girmedik ama müfettişlik için şans var o zaman
-
Bende ilk gunden degisim talep ettim ama diyarbakiri isteyen kisi sayisi olabildgince imkansiz duruyor
-
Diyarbakır ile değişim isteyen arkadaşlar bana 0553 570 73 51 numaralı telefondan ulaşabilir mesaj atabilirler...
-
Otele giris yaptığımız anda sözleşme imzalıyor muyuz?
-
@Victoria çok teşekkürler cevap için
-
arkadaşlar en azından herkesi ikametgahına versinler ben arayacağım siz de arayın bastıralım biraz belki dönerler bu hatadan
-
İstanbul için teklif aldım.Fakat il göçü kazandığım için gitmicem.İnşallah bekleyen ihtiyacı olan bi arkadaşa nasip olur
-
@serza mesaja bakarmısınız
-
Yeni baslayan servis gorevlisi hemen gişede mi çalışıyor ?
-
Arkadaşlar devlet kurumunda olduğu gibi ilk ay çift maaş alma durumu söz konusu mu ?
-
@dedektif onu bırak ilk başlayınca para veriyorlar mı????? ev tutmak için
-
Sanırım DİYARBAKIR isteyen kimse yok 0553 570 73 51 yine de bu numaram Diyarbakırda çalışmak isteyen mutlaka arasın mesaj atsın
-
@mülakatzede ne güzel ya gelmiş sana memleketin. Bi de bize bak hiç alışık olmadığımız bambaşka bir kültür. Ben istemişim eskişehir bunlar vermişler bana diyarbakır. Delirmemek elde değil. resmen küfür ediyorlar bize
-
Belgelerin gücü adına!!!
http://www .ozfinansis.org.tr/wp-content/uploads/2017/01/II.D%C3%96NEM-T%C4%B0S-EKLER%C4%B0_HALKBANKASI.pdfHerkes eline geçecek parayı kendi özelinde hesaplayabilsin diye...
Not: Ücretler brüttür kendinizi yanıltmayın.
Sanırım internet adresi paylaşmak yasak. (w)orld (w)ide (w)eb ile nokta arasındaki boşluğu sildiğinizde bankanın parasal haklarına ulaşabilirsiniz. -
stajyerlik kalktı diye biliyorum var mı bilgisi olan? şimdi 6 ay durduk yere stajyer maaşı almayalım
-
@Polotrus tercihiniz hatay miydi kabul etmeyi düşünüyor musunuz?
-
@Esin hayır istanbuldu uzman yardımcılığı için
-
Arkadaşlar "Akademik" uygulamasında anketi cevapladıktan sonra herhangi bir mail yada bilgi mesajı aldınız mı , cevabınızın iletildiğine dair ?