HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bence tek tuşla milleti dagitmislar ne ikametgah ne yakinlik ne de tercih yakinligi onemsenmiş !!!!
-
@luck kardeşim sonuna kadar haklısın.
-
@luck
Yok öyle değil kazananları önce tercih ettikleri şehirlere vermişler. Şehrinde yer olmayıp kazananları rastgele dağıtmışlar. -
Ozaman ben istanblu tercih etmistim koskoca istanbulda kadro mu yokmuş
-
@302sino dostum o şekilde dağıtım olduğunu nerden biliyorsun istihbarat sağlam galiba. Burada baya bi arkadaşa ilgisiz il teklifi gitmiş
-
Pazaretsi ik ya ulasalim bu duruma son verilsin sözde İstanbulda kalici olani ariyorlardi burda aramiyorlar galiba yine İstanbul finans merkezi millet oraya is aramaya gidio bir nevi mantikli Allah aşkina ben diyarbakirda nasil kalici olayim 1 aydir halkbanki anlamaya calisiyorum ama nasil bir politika seyrediyorlar kestiremedim.
-
arkadaşlar bu forumda önceden bu başlıkta halkbankın da imzaladığı bir toplu iş sözleşmesi linki paylaşılmıştı.
bayağı aradım göremedim. bilen arkadaşlar bu linki tekrar paylaşabilirler mi acaba? -
@keyness
Aynı ili tercih ettiğim bi arkadaşımla tercih ettiğimiz ile yerleştik. Rastgele olsa böyle bi ihtimal olmazdı. Dediğim gibi şehrinde yer olmayıp mülakatı olumlu değerlendirilenler boşluk bulunan şehirlere yerleştirilmiş. Bu yüzden tercih ettiği il gelmeyen kişiler genelde doğuya yerleşmiş. -
@302sino ozaman istanbul disi biyeri tercih etmistiniz oylemii
-
-
@luck Evet İstanbul değil.
-
@302sino tamam öyle ise istanbulu secenleri dagitmislar
-
@oz.ece35 tesekkür ederim ama bunda ekler kısmı yok bana özellikle o kısım lazım. brüt ücretler o kısımda yazıyordu.
-
Arkadaslar bana da diyarbakir teklifi geldi kabul edicem ben ancak ic anadoludan nevsehir sivas kayseri gibi bi yerde olup diyarbakir ile degism yapmak isteyen olursa iletisime gecebiliriz
-
@luck hayırlısı olsun hocam
-
@goldfishformula pdf var bende ama. Nasil gonderecegimi bilmiyorum
-
Uygun bir yere yerleştirilememisim.yerlesenlerin yerlerini gorunce uzulsem mi sevinsem mi bilemedim.sonucta yerlesenlerin belirli bir puani olanlar var onlar icin buyuk ikilem.farkli bir ile yerlesmek maddi acidan sıkıntılı.bir daha halkbankin sinavina girmem.daha once elendigim mulakatlar oldu.ama ilk kez neden elendim alinanlar neden alindi bilmiyorum.uzman yardimcilari icin yeterli degilsiniz diyerek kontenjandan az kisi ile kapatti.servis gorevlisi icin de heralde bu adam sirnak icin yeterli bu agri icin dediler .( gerci ben onda da yetersizmisim)kazanan arkadaslari tebrik ederim.ins hepimizin gonlunce olur hersey.
-
@asdfghjkl katiliyorum.
-
@goldfishformula HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@oz.ece35 tesekkür ederim ama bunda ekler kısmı yok bana özellikle o kısım lazım. brüt ücretler o kısımda yazıyordu.
link text facebook grubuna üyeyseniz burdan bakabilirsiniz
-
Kastamonu uzman yardımcılığından elendim, Sinop için teklif geldi, biraz nefsim sevinmeme engel olsa da, elimden gelen her şeyi yapıcam, artık friksiyonel işsiz değiliz kardeşlerim, çok şükür