HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Stajyerlik süreci olduğu söyleniyor doğru mudur maaşlar baya az yatiyormus ilk 6 ay ?
-
@venivicci Benim bankacılıktan gram anladığım yok ama varsayımlarla bi tahminde bulunabilirim. Burdaki arkadaşlara teklif edilen pozisyon servis görevlisi. Çalışılacak görevi banko hizmetleri asistanı olarak varsaydığımızda unvanı servis görevlisi olan bir kişiye 2.486 tl brüt ücret ödeniyor. Bunu nete çevirdiğimizde yıllık 22.300 tl yapıyor.
http://www. verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspxYaklaşık 1800 tl den 4 net maaş ikramiye, birer maaş da performans primi ve temettü desek 10800 tl yapar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama 12 aya böldüğümüzde 2750 lira civarı yapıyor. Daha buna mesken tazminatı dil tazminatı ve spk lisansı dahil değil. Tabi bir de yemek yardımı var
Bankada çalışan arkadaşlar yanlışım olduğu yerde uyarırsa daha yakın doğrulara ulaşabiliriz.
-
@Garmonbozia HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@venivicci Benim bankacılıktan gram anladığım yok ama varsayımlarla bi tahminde bulunabilirim. Burdaki arkadaşlara teklif edilen pozisyon servis görevlisi. Çalışılacak görevi banko hizmetleri asistanı olarak varsaydığımızda unvanı servis görevlisi olan bir kişiye 2.486 tl brüt ücret ödeniyor. Bunu nete çevirdiğimizde yıllık 22.300 tl yapıyor.
http://www. verginet.net/dtt/MaasHesaplama.aspxYaklaşık 1800 tl den 4 net maaş ikramiye, birer maaş da performans primi ve temettü desek 10800 tl yapar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama 12 aya böldüğümüzde 2750 lira civarı yapıyor. Daha buna mesken tazminatı dil tazminatı ve spk lisansı dahil değil. Tabi bir de yemek yardımı var
Bankada çalışan arkadaşlar yanlışım olduğu yerde uyarırsa daha yakın doğrulara ulaşabiliriz.
Spk lisansı için para veriliyor mu ?
-
@hadibakalim Evet 200 tl
-
@hadibakalim Evet 200 tl
Emin misiniz ? Birkaç kişi verilmiyor demişti.
-
@hadibakalim SPK tazminatı brüt 200 tl
-
@hadibakalim Emin değilim bankacılık kavramlarına ve unvanlarına aşina da değilim. Hazine , finansman, yatırımcı ilişkileri departmanında veriliyo diye yorumladım paylaştığım pdf den. Servis görevlilerine verilmiyo o zaman doğrudur.
-
@venivicci HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Servis görevlisine veriliyor mu hocam ? Lisansı kazandım ama almadım eğer verilecekse alayım.
-
@hadibakalim HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@venivicci HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Servis görevlisine veriliyor mu hocam ? Lisansı kazandım ama almadım eğer verilecekse alayım.
Veriliyor. Hatta sonucun açıklandığı sayfada istenen evraklara bakarsanız Spk sonuç belgesi de var arasında.
-
şu stajyerlik konusunda emin olan yok galiba pazartesi ilk iş ik yı arayıp sormak olacak umarım kalkmıştır şimdi düzen kurucaz iki kuruş parayla çok zor
-
@hadibakalim bende bgun bir servıs gorevlısıyle konustum o da spk lısansının aylık 200 net oldugunu soledı
-
@bezelye
Hocam konusursaniz buraya veya gruba yazarsaniz sevinirim -
@r321 yazarım tabi
-
@bezelye iş sözleşmesinde incelediğim kadarıyla stajyerlik durumu yok. İlk 6 ay süresinde de aynı maaş alınıyor.
-
@luck kesin mi arkadaşım. Umarım öyle bir şansımız olur yer değiştirme olursa bende teklifi kabul edicem
-
kesin mi bu maaş durumu ki eğer öyleyse ilk aşamalar zor olacak maddi açıdan.
-
Uzman yardımcıları salı günü başlıyor, pazartesi idari izinli sayılmışlar. Umarım servis görevlisi olarak atanacaklar için bu süreyi daha uzun tutarlar. Çünkü uzman yardımcılarının hemen hemen hepsi başvurduğu ilde başladığı için önceden hazırlıklıdır ancak servis görevlilerinde durum farklı.
Eskişehir için mülakata giren adamı Diyarbakır'a, İstanbul yazanı Çorum'a, Sakarya yazanı Gaziantep'e verdikleri için yerleşim için en azından 2-3 gün süre verilir diye düşünüyorum. Hemen pat diye gidip kalacak yer bulmak büyük bir sorun olacak çünkü bazı yerler için. Şimdi gidip bakalım desek ilçe mi merkez mi olacağı belli değil. Süre verilmezse de şaşırmam açıkçası
-
Günaydın arkadaşlar. Ben diyarbakır teklifini kabul etmeye karar verdim. Acak bazı sorularım olacak. Şimdi biz ne kadar süre sonunda yer değiştirebiliyoruz?
Diğer sorum ise ayın 21 ine kadar kabul etmek gerekiyor acaba şimdiden kabul etsek pazartesi illerde değişim olursa bizimki aynı mı kalır eğer öyle olursa pazartesi günü kabul edeceğim ben. -
@mülakatzede yok hocam benim memleket kırıkkale
-
@sinan.taylan 5 yıl boyunca başka ile tayin olamıyorsun. Evlilik durumda ise 2 yıl tayin olamıyorsun.