HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ekantuan Yok gelmedi öyle bişey
-
@Garmonbozia HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Belgelerin gücü adına!!!
http://www .ozfinansis.org.tr/wp-content/uploads/2017/01/II.D%C3%96NEM-T%C4%B0S-EKLER%C4%B0_HALKBANKASI.pdfHerkes eline geçecek parayı kendi özelinde hesaplayabilsin diye...
Not: Ücretler brüttür kendinizi yanıltmayın.
Sanırım internet adresi paylaşmak yasak. (w)orld (w)ide (w)eb ile nokta arasındaki boşluğu sildiğinizde bankanın parasal haklarına ulaşabilirsiniz.Bu paylaştığınız brüt rakamlar üzerinden net rakamları nasıl hesaplayabiliriz acaba? Muhtemelen aylık bir standardı yok ama yaklaşık ortalama rakam ne olur acaba? Bir de biz hangi sıfatla iş başlangıcı yapacağız acaba? Çünkü farklı sıfatlara göre farklı maaş ödemeleri gerçekleştiriliyor anladığım kadarıyla. Ünvan olarak servis görevlisi olacağız ama pozisyon olarak başlangıcımız nasıl belirlenecek? Bir bilginiz var mı?
-
@venivicci servis görevlisi ünvan yogun mesai ve her isi yapar kredi karti tahsil para yatir cek her isi yapiyorlar
-
@luck Servis görevlisinin ne iş yaptığını sormamıştım ama neyse.
-
@luck hocam bana Batman geldi ama evim Diyarbakırda isterseniz degiştirebiliriz
-
Evet yazdik gonderdikte gitti mi acaba ,işsizlik zor dostlar
-
Zaman öyle bir zamanki arkadaşlar asgari ücret vermek için insanların canını çıkarıyorlar hayattan bezdiriyorlar. 2600-2800 civarı bir aylık ortalamadan bahsediyor şuanda çalışanlar bu parayı kimse kolayına vermez. Şükredip çalışalım elimiz ekmek tutsun başımız öne eğilmesin, işsizlik ve belirsizlik çok zor. Allah hepimize güzel kapılar açsın.
-
@kamucuu calismak istedgim iller arasinda batman yok maalesef ama bence siz diyarbakira buyuk ihtimal yerlesirsiniz
-
Arkadaslar egitimde olan arkadasimdan aldigim bilgiye gore iste yer degismeyle ilgili pazartesi gunu irtibat numaralarimizdan bize ulassinlar demis talep ettikleri seyi bize bildirsinler demiş.
-
Beyler bir teorim var acaba doğrumu düşünüyorum. Şimdi toplam 540 kişilik ilan açıldı. Eğitimler 2 seferde oldu yarıya böldüler. Şimdi gene 500 alınacak denildi. Bir kısım çağırıldı bir kısımda ise sonuçlar süreç devam ediyor şeklinde değişti. Acaba gene 250 kadar çağırmış olabilirler mi? Değerlendirme devam ediyor yazanları da 2.parti olarak eğitime alacak olma ihtimalleri ney acaba?
-
@luck başka birisiyle yer değiştirmek mi kastınız yoksa istediğimiz herhangi bir ili onlara bildirmemiz mi?
-
@memothegreat değerlendirme yazıyor denilenlern neredeyse tamamına yakını müfettişlik ya da iç kontrolörden elenenler. Bilmiyorum acaba uzmanlıktan elenip aynı durumda olan var mı!
-
@antigone her ikisi de ik dakiler demisler o kadar dagitmislar mi
-
@Secondchance Ondan yazdım bende zaten. Herkes uzmanlık teklif edilecek diyor ama acaba bu olabilir mi neden diye merak ettim..
-
@memothegreat Uzmanlık teklif edilecekse de bu büyük ihtimal teklifleri red edenler ya da istifa edenler için yedek liste gibi olabilir. Bakalım ne kadar daha sürecek bu süreç. Allah hepimize sabır versin.
-
@sinan.taylan diyarbakırla bir bağlantı varsa memleket yakın il falan ondan olabilir mi hayırlısı olsun hakkımızda diyarbakır merkez çok güzel diyorlar ama 2 yıl sabredip baska yere geçersiniz ins
-
arkadaşlar bende sakaryalıım ama teklif gaziantep için gelmiş. memleketim de giresun. değiştirmek isteyenler varsa konuşalım.
-
@atanalım nerelisiniz 4 oldu benim tanıdığım aydın
-
Halkbank defteri bitti diye dusunurken bir anda tekrardan surec devam ediyor ibaresi tekrar umutlanmak , tekrar ders calisamamak bakalim nolcak bu surec
-
Merhabalar arkadaşlar, uzman yrd. için İstanbul'u tercih etmiştim ancak servis görevlisi olarak Hakkari teklifi geldi. Değişim olayı hakkında bilgisi olan var mı? örneğin direk kabul etmeyen arkadaşların yerine bizi seçmek gibi bir durum olabiliyor mu? (malum Hakkari sonuçta) Belirtilen numaraları arıyorum ancak yanıtlayan olmadı.