PTT Uzman Yardımcılığı ANKET
-
Tahminleri alabilir miyiz ? Ortalama kaçtan kapatır tahmin edelim.
-
Sınav orta düzeydeydi ve kpss sonrası olması adaylar için bir şanstı. Ben 75in altına düşeceğini zannetmiyorum.
-
@wasp61 Arkadaşlar kusura bakmayın ben ankette normalde aralık şeklinde girdim 60-70 70-80 gibi ama nedense olmadı ona göre işaretleyin
-
70 üzeri mülakata kalır bence
-
79 doğru 4 boş 17 yanlış var. Mülakata kalır mıyım?
-
@alageyik08, içinde söyledi: PTT Uzman Yardımcılığı ANKET
79 doğru 4 boş 17 yanlış var. Mülakata kalır mıyım?
Kalamazsın.
-
Arkadaşlar 75 tane doğrum var. Emin olamadığım 5 sorum var onlar da yanlış kabul edelim. Mülakata kalır mıyım sizce?
-
Ben de sizler gibiyim 79d 4,5 tane de hatirlayamadiklarm var kalirim diye umut ediyorum ama belli de olmaz
-
80+ kazanır.
-
@alageyik08 70i geçen kalır hocam. Merak etmeyin. Gençlik Bakanlığı 15 kişi almasına rağmen yabancı dil de istemiyor 74 ile kapattı.
-
86 doğrum 13 yanlışım var sizce mülakata kalır mıyım?
-
@veblenist İnşallah hocam dediğiniz gibi olur.
-
@sümeyye burada da cevap vereyim mi? .)) hocam enerjinizi mülakatı düşünerek harcayın. Mesela ben kesin İngilizce bir soru ya da kendini tanıtma faslı bekliyorum.
-
84 doğru bekliyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Benim de 78 doğrum 2 tane de emin olamadığım sorum var. İlk başta mülakata hak kazanırım diyordum da arada sırada forum a bakınca umutsuzluğa kapılmıyor değilim:)
-
@offspring sinava girenler forumdan ibaret değil tabiki de
-
@wasp61 aynen inşallah dediginiz gibi olur
-
Madem puanlar açıklandı soruyorum, 77.5 puana mülakat sırası gelir mi? Gelmezse aşırı üzülmem ama gelirse de sevinirim.
-
@alageyik08 68.37 deyim hocam ben de benim ihtimalim zor gibi sanki ama size gelir bence esas sikinti sisteme ne dil puani yuklememiz ve yokdilin kabul edilmesi olacak
-
@sertcocuk Doğru diyorsunuz hocam. Çok ilginç bir sınavdı ve devamı da ilginç oluyor. Keşke mülakata kaldık mi kalmadık mi o da yazilsaydi, hayırlısı olsun.