Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@aleks10 nasıl farkettin hocam helal
-
@akorkmaz1910 arkadaşla kritik yaparken gördük hocam
-
Beyler ben de öğrendim öyle bir hakları yokmuş. Ne olur ne olmaz diye insan çekiniyor valla. Adamları yoktan yere perişan etmişler. Bir kişi yüzünden 225 kişiyi harcamışlar. Bizi de harcarlar mı diye avukat komşumuzla konuşmadan rahat etmedim
-
2577 sayılı iyuk da iptal davasının şartları yazıyor, idari işlemlerin yetki, sebep, şekil, konu ve amaç yönlerinden biri ile hukuka aykırı olmaları nedeniyle menfaatleri ihlal edilenler tarafından açılan bir idari dava türüdür, burda idarenin bir işlemi ile yani Sayıştay in işlemi ile rekabet kurumunun sınavını yapan Ankara Üniversitesi nin işlemi 5 unsuru taşımadığı gibi, menfaat ihlalinin de oluşmadığından (çünkü forumdan bir işletme mezunu arkadaş Sayıştay a girmeyip rekabeti tercih etmişti yani burda idari işlemin menfaat ihlali yok, isteyen girebiliyordu) iptal edilmesi durumu söz konusu olamaz
-
40 kişilik mühendis listesinden biri bile yok mu burada?
-
@marigold ben varım ama umutsuz gibiyim
-
Arkadaşlar sizce ne zaman açıklanır bi duyum var mı?
-
geçen sene 3 haftada açıklanmış umarım bu sene daha erken açıklarlar
-
@arven16 umarım
-
Arkadaşlar arayıp soran veya herhangi bir duyum alan oldu mu aranızda? Yarın açıklanma ihtimali mümkün.
-
@abrakadabraz 2 hafta bile olmadı. Yarın açıklanma ihtimaline binde 1 bile vermiyorum
-
@abrakadabraz Bir ay geçmeden açıklanmaz bence sınavın üzerinden.
-
@abrakadabraz malesef mümkün değil..Daha en az 10 günü var
-
geçen sene sınav 16 eylül açıklanma 11 ekim sınava giren kişi sayısı 28X20 bu sene 20x20 sınav 14 ekim 5 ile 9 kasım arası tahmin ediyorum
-
Cuma günü açıklanma ihtimali var. Sizce cuma açıklanır mı? Bilgisi veya duyumu olan var mı...
-
@abrakadabraz bu hafta ile ilgili beklentim yok önümüzdeki hafta kesin gözü ile bakıyorum ama. duyum değil genelde 25 günde açıklamış
-
Haftaya açıklanmasını bekliyorum ben de. Bakalım hayırlısı.
-
Arkadaşlar yabancı dilde baraj aşılır mı sizce yoksa düşürürler mi biraz barajı, belirleyici yabanci dil olacak gibi duruyor. Bi de mülakata kalacak kişi sayısı önceki yıllarda kac kişi olmuş?
-
@gelirmiuzmanı Bana alan testi kısmı da önemli olacakmış gibi geliyor. Burada birkaç arkadaş testte de baraj var dedi, kurumu aramışlar. Hayırlısı olsun diyelim.
-
@gelirmiuzmanı rekabetin 3 üncü sınavına girdim. Hiç bir esneklik tanınmaz. Çünkü 2 yıl önceki sonavda 18 kişilik alıma çıkıldı. Barajı yani sınavı geçen sadece 13 kişi vardı. Hiç bir esneklik tanınmadı. Bu sınavda da olacağını düşünmüyorum. Klasik sorularda iktisat hukuk ve işletmeden 65 barajı geçilmeli. Ayrıca ingilizce ve test kısmından da 65 barajı var. Yani ingilizceden en az 33 doğru testten de en az 26 doğru yapılmalı.