Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@gençişsiz Rica ederim. Ben de merak etmiştim ama gostermeyince çok da zorlamadim. Siz diğer arkadaşın tavsiye ettiği gibi cimer'e yazabilirsiniz ama bence de.
-
@mrtt hocam mülakatta baraj 70 değil miydi zaten?
Benim de 83/64 -
@alageyik08 zamanında çok canımı sıkmıştı şimdi tekrar uğraşıp canımı sıkmak istemiyorum. Teşekkür ederim hocam yine de
-
keşke bir liste yayınlasalardı ve kazanan kazanamayan herkesin puanlarını ve sıralamamızı görebilseydik. en azından kendi durumumuzu daha iyi değerlendirebilirdik.
-
@gençişsiz hocam, kurumun sonuçları duyurduğu sayfanın altında link var. ordan girdim.
-
@hadleybull olabilir hocam, sanki 65 di diye hatırlamıştım.
-
@mrtt hocam teşekkür ederim ama ben sisteme girdim bulamadım herhalde yazılı sınavda elendiğim için
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Bu yapılan son Rekabet Kurumu sınavında sorular pdf şeklinde yayınlanmış sanırım. Birkaç arkadaştan rica etmeme karşın ellerinde olmadıklarını söylediler. Acaba elinde olan var mı ve ingilizcesi genel ingilizce mi yoksa finans ingilizcesi miydi?
-
bu sınava giren arkadaşlar sınavda istatikstik sorusu varmıydı kimse yazmamış ilanda yazıyor ama ?
-
@Willsmithh Hocam benim bilgime göre var ama seçmeli. Ama önceki yıllarda zorunlu olarak koydukları da olmuş
-
Ingilizcesi test mi,arkadaşlar? Bi arkadaşım bir önce yapılan sınavına girdi.Test olduğunu söylemişti.
-
@y-ayrancı_ogz01 hocam benimde duyduklarıma göre ingilizce tarafı testmiş
-
Sınav ertelendi mi
-
@jamiryoo hocam bununla ilgili bir paylaşım mı gördünüz?
-
@ege-mahmut hayır