Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@beyaz02 hocam işletme iktisatı kitabı için sordum. normal bir işletme kitabı bulamadım henüz teşekkürler
-
Arkadaşlar AÖF ligin.ancak eğitim bilgilerim düzgün çıkmıyor.iktisat fakültesi uluslararası ilişkiler mezunuyum.ancak böyle bi seçenek Yok.ne yapmam gerek bilgisi olan var mı
-
@dnd sigortalı iş olarak anladım ben ve eskiden özelde çalıştığım tarihleri yazdım
-
@ceks74 tesekkur ederim
-
Son 3 gorev yeri kismina su an calistgimiz isi yaziyor muyuz?
-
@gresham-t Hocam, sınav sonuç belgenize gelip PrintScreen tuşuna basın ardından paint programını açıp sağ tıklayıp yapıştır deyin ve kaydedin. Daha sonra kaydettiğiniz dosyayı yükleyin.
-
arkadaslar su hobıler kısmı sertıfıklar falan kısmına yazsam mı karar veremedım yaa var onca sertıfıka falan ama hayrını goremedım kı
-
ARKADAŞLAR GÜVENLİK SORUŞTURMASI FORMUNU BİR TÜRLÜ YÜKLEYEMİYORUM. HATA VERİYOR SÜREKLİ. YARDIMCI OLABİLECEK VER MI ?
-
@kaizen hocam pdf haline getirdiniz mi?
-
@ankaragüçlü excel dosyasının çıktısını alıp renkli olarak tarattım. Şuan fotoğraf olarak kayıtlı ve excelde açılmıyor haliyle. Fotoğraf formatından pdf ye mi çevirmek gerekiyor ?
-
@kaizen aynen öyle. İnternette pdf ye çeviren siteler var. Oradan yapabilirsiniz.
-
Merhabalar, hakkımızda hayırlısı olsun Sormak istediğim, daha önce girilen sınavlara sözlü mülakatlar yazılacak mı? Ayrıca daha önce girilen sınavlar neden soruluyor, var mı bilgisi olan?
-
Arkadaşlar ben başvurumu geri çektim. Sebeplerine gelirsek; sınava fazla zaman yok işletmeye hiç başlamadım, istatistik ve ekonometri için elimde hala bir kaynak yok, bir de işin maddiyat boyutu var. Ankaraya gidiş dönüş uçak bileti 300 TL ye mal olacak üstüne en az 1 gece yemesiyle içmesiyle 100 TL konaklama ücreti, en az 50 TL de yol masrafları derken yaklaşık 500 TL gibi bir parayı; listeye girsem de yüksek ihtimalle yazılısında eleneceğim sınav için harcamak içimden gelmiyor.
Biliyorum bu işlerde biraz risk alma meselesi var ancak bugün açıklanan kaymakamlık sınavının çok kötü gelmesi ve benim 2 eylülden beri doğru düzgün çalışmalara başlamamış olmam dolayısıyla sınava katılmaktan vazgeçtim. Sınava gireceklere başarılar dilerim. -
@rootofallevil hocam puan kaçtı
-
Arkadaşlar benim 2 sorum olacaktı. Birincisi son başvuru saati yarın kaça kadar biliyor musunuz?
İkincisi de eski YDS puanım biraz düşük olduğu için yeniden YDS'ye girdim ancak sonucu ekim başında açıklanacak. Eskisi de düşük olduğu için yazmak istemiyorum ama acaba bir önemi var mıdır biliyor musunuz?
-
@uzmanavukat yarın 18:00 de son diye biliyorum
-
@ankaragüçlü çok teşekkürler.
-
@uzmanavukat rica ederim
-
@aleks10 89,77 hocam p31 kritik eşikteyim
-
@mrnobody Teşekkür ederim, hallettim.