Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Ankara’da yaşadığım için masraf konusunda sıkıntı yaratmayacağı için 87,8 ile başvurdum 77,5 da yds puanım var ama büyük ihtimalle gelmeyecek gibi ilk ilan olması ve ydsyi koşul koymadığı gerekçesiyle gelirse seviniriz gelmezse önümüzdeki maçlara bakarız umarım herkes için en hayırlısı olur
-
Arkadaslar liste bugun kac gibi aciklanir bilgisi olan var mi?
-
sınav metninde bugün açıklanacağı söyleniyordu. ilerleyen saatlerde açıklanır.
-
@uzmanavukat mesai bitimi ile açıklanır diye düşünmekteyim
-
@aleks10 peki tesekkurler
-
@aleks10 Daha erken açıklanır diye bekliyordum, bir an önce açıklansa da öğrensek çok güzel olur.
-
@alageyik08 inşallah erken açıklanırda listeye giremezsek boştan yere işletme çalışmayalım
-
Açıklanmış mı diye bakınırken ofçay'ın jacobs'a satıldığını görmüş olduk, vay be ofçay üzdün..
-
@aleks10 İşletme bu süreçte benim de kabusum oldu. Allah yardımcımız olsun.
-
@alageyik08 işletmeye hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?
-
Bu arada geçmişte bulamadığım meşhur linkleri şimdi buldum. Gerçi artık iş işten geçti ama İİBF'liler için 2016 sınavında İngilizce ve işletmeden adayların nasıl geçemediğinin belgesi işte burada:
Hukukçular için de iktisat ve İngilizceden nasıl geçilemediğinin belgesi:
http://www.rekabet.gov.tr/File/?path=ROOT%2F1%2FDocuments%2FGüncel%2Fsinav%2FSINAV+SONUÇ+İLAN+LİSTESİ+HUKUK.pdfİİBF'lilerin sadece 9'u alınmıştı: https://www.rekabet.gov.tr/tr/Guncel/14-donem-rekabet-uzman-yardimciligi-sina-5713880d8a2c47e59334642d1fe5ff61
*Tarihe not düşmek için paylaştım. 2017'de puanlar açıklanmamıştı. İnş. bu sene de açıklanır böyle...
-
@odtüsbky 14. dönemde mülakatı geçenlerde kadınların bariz sayı üstünlüğü varmış. Kadın adaylar için umut verici bir liste.
-
@odtüsbky işte napacaksın başvurup gitmeyeceksin aslında başarısız yazmasındansa o kadar emeğe masrafa girmedi daha evladır. ben üniversiteye 146 bininci olarak girdim anadolunun sıradan üniversitesine kendimi o kadar geliştirip türkiye 79. olarak senin sınavına giriyorum hadi o kadar alan soruyorsun ben daha napayım işe aldıktan sonra yapsana performans denetimini ingilizce işletme sınavını gitmiyorum gidenlere de bol şans.
-
@odtüsbky iktisat ve hukuktan da çok sayıda başarısız aday var iktisat ve hukuk için bu kadarını beklemiyordum doğrusu.
-
@odtüsbky dikkatimi çeken merve biroğlu nun da burda olması .hangi sınava baksam bu kızı görüyorum .ben ingilizce kursundan biliyorum bu kızı .hep ismini görüyordum ,ama o kız ingiliz dili edebiyatı okudu diye biliyordum .çok başarılı bir kız ...
-
Bir arkadaşımın adını o senenin sınav ve mülakatını kazananların olduğu listede gördüm, kendisi şimdi farklı bir kurumda.
-
@giallorosso Size sıralama rahat gelir bu yüzden sınava gitmeyecekseniz arayıp başvurunuzu çekebilirsiniz liste açıklanmadan. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@officialsecret Kurumu neden bırakmış? Memnun değil miymiş?
-
@onuktekin Şuraya baktım: https://forum.tercihiniyap.net/topic/4414/rekabet-kurumu-uzman-yardımcısı-alımı-2018/873
Arkadaş İngilizce ve işletme olmadan başvurdum demiş. İnş. 0,1'le falan kaçırmam -
Daha iyi bir kurumu kazanmış hocam @bluephantom