Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@buhara birincisi ben de işsizim ikincisi senin gibi düşünüp de yazdım o cümleyi sinavlara basvurmak için basvurmuyorum akıl vermek gibi olmasın. Bir zahmet etiketlemeyin beni yazdiginiza cevap bu!
-
Bu sınav Sayıştay sınavıyla aynı gün ama baya ortak isim şaşırdım doğrusu
-
@luthor 17 kişi!
-
@luthor ben de o yüzden baktım listeye hiç göremedim gibi geldi ama o kadar dikkat etmemişim demek ki. Ben de sayıştaya hazırlanıyorum,bu sınav için de kpss puanım 96 idi,gerçekten beni yıpratacak kadar bir süredir işsizim,her sınav bir ihtimal bizler için benim elimden bir ihtimal alındı ve buna çok üzüldüm, ben de girmeyeceğim halde bir sınava başvuru yaparak benim durumumumda olan birinin ihtimalini elinden alamazdım bu yüzden de başvurmadım.O kişiler belki bu sınava hazırlandı bilmiyorum ama girilmeyecek sınava başvurmak bile büyük angarya kişi için. Neyse gireceklere başarılar dilerim hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
Hem Sayıştay sınavına hem de rekabet sınavına girecek olan kafası karışık şahıslar. Rekabet'in sınavına kaçı girecek çok merak ediyorum.
-
sayıştayı kazanma ihtimali rekabeti kazanma ihtimalinden daha yüksek ösym sayıştay sınavında çan sistemini uyguluyor 135 kişinin mülakata kalabilmesi için ama rekabet kurumunda kaç katı adayın mülakata kalacağı belirsiz, üstelik geçmiş alımlardan da belli ki ilanda yazılan sayı kadar kadroyu doldurmuyor
-
Dışişlerinde sınava hak kazanıp gelmeyen kişiler aynı unvan için yapılacak bi sonraki sınava katılamıyor keşke öyle bişey olsa da girmiyceği sınava başvurmak ne demek anlasa bazıları. Yazılı sınava hak kazandım ancak böyle terbiyesizliklere susmak bu insanların başka sınavlarda da aynı sonuçlara sebep olmasına yol açacak.
-
@fg94 Dışişlerinin sistemi ne güzelmiş öyle ya keşke her kurumda öyle olsa... burada başvurduğu sınava hiçbir gerekçe yokken keyfi olarak girmeyenler hak yiyorlar dedikçe uğramadığımız hakaret kalmıyordu
-
Allah bu doymaz arkadaşları ıslah etsin. @onuktekin
-
@officialsecret Amin hocam. İçlerinde Rekabet'i isteyen arzulayan varsa zaten Rekabet sınavına girer. İçlerinde öyle biri varsa ona diyecek bir şeyimiz olamaz ama diğerleri çok fena. Her sınavda böyle yapıp sınava gelmiyor adamlar ayıp günah. Allah'tan korkmayanlar kuldan utanmaz ama bu kişiler en azından görünmez olmadıklarını bilsinler.
-
@onuktekin hocam biliyorsunuz bi risk analiz merkezi açılacak. Niyetiniz var mı bilmiyorum ama varsa inşallah size nasip olur vergi kacakciligi isine tek başınıza yüzde 5 etki edeceğinize şüphem yok güzel tespit tam liste :))))
-
@onuktekin Hocam elinize sağlık bu kişiler her alanda ifşa edilmeli.Gerçekten rekabete girecekleri ayırarak konuşuyorum girmeyecek olanlar ne düşündüler acaba? Cumartesi sayıştaya girip kötü geçerse pazar rekabete gireriz diye düşünmüş olabilirler ama 90 üstü puanlara sahip kişilerin sınavlarının kötü geçme olasılığı da çok düşük aslında.Ne diyelim Allah bilir
-
@onuktekin hocam bence bu isimlerin ifşa edilmesi doğru bir hareket değil. Bu Kişiler Sayıştay sınavından sonra ilanı düştüğü için rekabet kurumuna da başvuru yapmış, Sayıştay yerine rekabet kurumu sınavına hazırlanıyor da olabilirler. Bu listedekilerin hangi saikle başvuru yaptığını bilmiyoruz ama hepsi şuan herkesin gözünde potansiyel olarak girmeyeceği sınava başvuru yapmış kişiler durumunda.
Sınav listeleri açıklandı zaten bu saatten sonra da bir şey değişmez. bence artık millete suç atıp, siz işletmeden kalacaksınız, siz ingilizceden kalacaksınız deyip içimizi rahatlatmak yerine bu sınava puan yetmediyse diğer sınavlar için hazırlık yapmak daha mantıklı bence. ( bu son söylediğim size değil genele yanlış anlamayın).
Son olarak Rekabet sınavına girecek herkese başarılar dilerim. Umarım gerçekten hak edenler kazanır.
-
@ceks74 :)) Bir de böyle deneyelim bakalım belki değişir durum.
-
@onuktekin Hangi cüretle bu isimleri burada yayınlıyorsunuz? Size ne! Puanı yeten istediği şeye başvurur yeter artık bu işsizlik kisvesi arkasına sakladığınız hasetiniz. Çok ayıp!
-
@ankaragüçlü Hocam kim ne saikle girecekse girer sınava beni hiç ilgilendirmez. Bana bir şey demek düşmez. İnşallah işini en iyi yapacaklar kazanırlar. Sınava gireceklere başarılar dilerim. Ne olursa olsun hak kazanan herkes girsin inşallah. Hiç olmazsa sınav tecrübeniz olur.Düşük puan almaktan korkmayın.Bu sınava girmeye hak kazandınız sonuçta.
Liste için de kimlerin gireceğini merak ettiğimi de tekrar edeyim. Rekabet'i seçenlere diyecek bir şeyi olamaz kimsenin elbette.
Her sene her sene sınava girmeye hak kazanıp gelmeyen adaylardan çalışan ama sınava giremeyen adaylar mağdur oluyor. Artık gördükçe, farkettikçe paylaşacağım bunları.Bir de böyle deneyelim. -
@underw Haset :)) Hiç bir şey anlamamışsınız.
-
@onuktekin Bu isimlerin günleri aynı olan sınavlara başvuru yaparak sizin hakkınıza girdiklerini düşünüyorsunuz fakat yanılıyorsunuz, sistem böyle. Puanı varsa insanlar istediği sınava başvururlar. Sistem buna müsaade etmişken sizin burada izinsiz ve sanki bu insanlar emek hırsızı gibi ad soyad paylaşmanız hiç doğru değil.
-
@underw İnsanların girmeyecekleri sınava sırf başvuru yapabildikleri için başvuru yapmalarını normal karşılıyorsanız bu konuda konuşacabileceğimiz bir şey yok sizinle. İletiyi bayraklayıp yöneticilere bildirebilirsiniz.
-
@onuktekin Bildirdim zaten. Bu insanların yaptıklarını etik olarak doğru bulmuyorum fakat dediğim gibi sistem bu ve hiç kimseye bu ad soyad paylaşma hakkını vermez.