Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Bugün açıklanmayacak mıydı liste ?
-
Başvurupta gitmeyecek(gidemeyecek degil) olanların abv
-
@officialsecret Merak ettim o kurumun ne olduğunu
-
@monetary-theory sayıştaydır:)
-
@odtüsbky hakkınızda hayırlısı olsun hocam
-
@odtüsbky o değil de 460 kişiden 132 kişi girmemiş sınava. Çok büyük rakam yaklaşık %30'u
-
Tahminim 3 de açıklanması
-
@jackov Bu sayfada ben ve birçok kişi olarak bas bas bağırdık zaten girmeyen ya da yabancı dili kötü olanlar başvurmasın diye. Yer yer coşanlar da oldu, tartışmalar da yaşandı. Yüksek puanlı olup sırf dil yüzünden başvurmayacam diyenler de oldu. Hayır, sınav deneyimim olsun, belki dili geçerim diyenler de oldu. Ama ben yazarken bu belgeleri net olarak sunmayı unuttum. Bugün aklıma gelince araştırıp buldum. Umarım bu belgeleri paylaşmadan yazdıklarıma güvenilmiştir. 2017'de herkesin hangi dersten kaç aldığı açıklanmadığı için bilemiyoruz ancak çok da farklı bir tablo olacağını düşünmüyorum.
@Bianconeri 2016 sınavına girenler saat 4 buçuğa doğru açıklanmıştı. Kurumu aradığımda gün içinde açıklanacak ama muhtemelen akşama doğru olur dendi. Bakalım, gergin bekleyiş sürüyor...
-
@kombassankoma aynen öyle hocam
-
Hem seçmeli sorular var hem de her dersten min 65 alınması gerekiyor. O zaman ben 2 iktisat 1 hukuk 2 işletme seçtiğimde o cevapladığım tek bir hukuk sorusu 100 üzerinden mi değerlendirilecek o zaman? Çok absürt bi durum
-
@jackov Her sınavda bu oran var ne yazık ki hocam. Bu da sınava ciddi hazırlananları mağdur ediyor bir yerde. Bir mazareti olup gelemeyenleri anlıyorum da sonradan vazgeçip gitmeyenleri anlamıyorum. Daha başvururken sınava girmeyeceği halde başvuranlara hiç girmiyorum.
-
kurum 14 ve 15.dönem sorularını eklemiş
-
Hak kazanamıcam ama olsun son 25 dk
-
15.56 açıklandı bile
-
@odtüsbky hocam bu kuruma herkes gibi girmek isterim puanım büyük ihtimalle yetecekti lakin işletme özellikle ing adına yapamayacağım için girmedim başvurmadm da ancak bı kurumda çalıştığı halde bas bas işsiz olana da kanıt sunarak da olsa kendinnzce bence hiç de iyi bi yaklaşım değil. Aksine işi olduğu halde bu şekilde yaklaşmak bencilce ucu ucuna listeye girmek için olduğu gözümüze sokuluyor. Talep edilebilir ancak bu denli ısrar rahatsız edici.
-
@arven16 link paylaşır mısınız?
-
@bluephantom tahmin benimkisi hocam, sayfayı yenilemekten yoruldum
-
sınav duyuruları kısmında yayınlanacak değil mi arkadaşlar
-
Sayfa yenilemekten ellerim yoruldu
-
Sonuç beklerken ders çalışamama sorunsalı sayfayı değil forumu kontrol ediyorum