Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
P14 87,678 Sıralamam: 783 gelir mi arkadaşlar sayıştaya girecekler var başka kurumdakiler falanda olsa önümüzde umut var mı ki
-
@richie-rich inşallah hayırlısı ile de kuruma gireriz. Mor renk daha güzel olmuş bence.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Ya ben her iki gruba da girdim ama sadece guy muy grubunda görünüyorum
Profilden düzenleye gel. orada doğum tarihi kutucuğu altında grup başlığı kutucuğu var. oradan seçebilirsin
-
@sweezyy gelmez
-
Benim hocam yayınlarının yds videolarını izleyen oldu mu acaba sınav için izlesem mi?
-
@aroma video izlemedim hocam ama hakki hocadan ders aldim kursunda iyi hocadir,ogretir sistemli bir sekilde dedikleri yapilirsa yuksek puan alinir ancak rekabet kurumu icin soruyorsaniz 1 ay icin hic ingilizceniz yoksa fazla gelebilir yogundu dersleri
-
@aroma Bir kısmını izledim. Adjective Clause ve reduction konuları için, ben anladım, iyi geldi. Hoca fena anlatmıyor bence.
-
@akorkmaz1910 hocam 2001 girisliyim fakulteye isletme mezunuyum:)
-
@duyguuu37 tsk ederim rekabet için bakmk istiyorum 115 videosu var baya sürer.
-
@sbf1983 iyi saklamışsınız bunca yıl bende 2011’den sonrası yok
-
-
@sbf1983 cem erogul anatüzeye giris falan hepsi duruyor:)
-
@odtüsbky sayfayi Mora boyadi gitti ya
-
İyi günler arkadaşlar. Hiç tecrübem olmadığı için soruyorum. Öncelikle bu kurumun özlük hakları (maaş vs...) nasıldır? Ben 4 kişilik Hukukçu kadrosuna başvuracağım. KPSS P4 puanım: 94,7 sıralama: 100. Daha önce hiçbir Kpss a kadrosuna başvurmadığım için bu puanın bu kuruma yeteceğini bilmesem de sıralamam 100 olduğu için yeteceğini tahmin ediyorum. Benim asıl sorunum İngilizce konusunda. YDS'den 40 küsür puanım var. Acaba bu kurumun ingilizce sınavını geçme ihtimalim var mıdır? Ve ne tür sorular çıkmaktadır, Gramer ağırlıklı mı yoksa okuma anlama ağırlıklı mı? Bu soruyu samimiyetle cevaplarsanız çok memnun olurum. Galiba daha önce bazı tartışmalar olmuş bu konuda ama zannediyorum çoğunuz İktisat-İşletmecisiniz. Benim bu kadroya başvurmamın size bir zararı olmayacak. Bu yüzden dürüstçe cevaplayacağınızı düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@aroma ben de dün başladım o videoya biraz hızlı gitmek lazım gibi
-
@aroma hocam kelime ezberleyin bence,birde ceviri ogretiyordu hakki hoca videoda oyle mi bilmiyorum ya da kacinci videolar,cunku tecrubeli arkadaslar,alanla ilgili yani ekonomik finansal ceviriler var demislerdi,bana ceviri daha kolay geliyor ama grammer size daha kolay geliyor ise ona yogunlasin,bende merak ediyorum aceba bu ingilizcede agirliklar ne sekilde,ona gore kisa surede yol alacak seyler olusturulabilir diger kisimlar da bilindigi kadar
-
@gresham-t ingilizce olmayınca hızımı düşünün nasıl yapcm bilmiyorum
-
@duyguuu37 hocam kelime bilmeden çeviri yapılır mı ki? Okul ing ile ne kadar olursa artık. Arkadaşm ing yoktu çalışmadım geçti deyince ve kesinlikle gir deyince denicm
-
@aroma sizinle aynı durumdayım merak etmeyin
-
Kurum sınavına çalışmak kpss çalışmaya benzemiyormuş ya, 3 yıldır paslanmışım kurum sınavlarına girmeye girmeye. 2015 kasımda göreve başladım ondan beri 2 yıl kpssye girmedim. 2017 de sistem değişti sınav erken yapıldı derken yeterince çalışmadım puanlar iyi gelmedi haliyle ancak bu yıl iyi diyebileceğim puanları aldım. Sonra fark ettim ki pas-lan-mı-şım. Kurumda 3 yılım dolmak üzere, daha yeterlik hazırlık süreci var ne yapacağım bilemiyorum