Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@odtüsbky İnsanlar bu kadar düşünceli olsaydı benzer nitelikli işleri, aynı kişiler, aynı referansları ile kazanmazdı zaten.
-
@odtüsbky her nedense bu sene sınava katılmaya hak kazanacağını düşünüyorum ama yeterli çalışamadığın için yazılı sınavda zorlanacağını düşünüyorum!
-
@antimülakat sanki bu cevabı direkt bana yazdın hocam Şu an sadece kpss sonucu bekleyip iyi yaptığını düşünüp bekleyenler için tek handikap birçok kişinin sınavının iyi gecmesi. Sanırsın 5bin kişi 100 net üzerini görmüş. Kaldı ki bence taş çatlasın 1500 2000 kişidir bu rakam. Bunu belirtmemin nedeni, sınavalara calismamamizin bir nedeni de puanların düşeceği veya siralamalarin gerileyecegi beklentisi. Sen ne düşünüyorsun?
-
@gresham-t hocam başından beri aynı kanaatteyim. TY üzerinden yola çıkarak yapılan çıkarsamaların geneli yansıtmadığını daha önce de belirttim. Gerçekten çok iyi mesleklere girmeyi başarmış veya topu direğe nişanlamış ciddi bir kitle burada forumda takılıyor. Hal böyle olunca onların yaptığı netlerin bizi aldatacağını düşünüyorum. Ben kaldığınız yerden sürece devam kararını bir an önce almanızı öneriyorum.
-
@antimülakat ağzından bal damlıyor hocam. Lakin içeriden aldığım duyum bu yılki alımın daha az olacağı yönünde. Uluslararası ilişkilerin %40 olduğu p36 puan türü de yüksek kapatmasını sağlıyor. Önceki yıllarda benim başvuracağım kamu yönetiminin %40 olduğu p31 puan türünün bir benzeri vardı ve kalan hepsi işletmeli ve diğer derslerin de eşit bulunduğu puan türleriydi. Alım rakamı aynı kalıp p36 olmazsa ancak bir şansım olabilir. İnş. olur diyelim... Ayrıca bu kez paslanmayacağım, emin olabilirsin
-
Rekabet için p16 puanım 89,5 geldi ama geçen sınav 18 kişilik ilan açıp 89,1'le kapatmıştı sanırım öyle mi? Öyleyse 12 kişilik ilan gelirse kahrolacağım. Gergin bekleyişim devam ediyor... Sayıştay'da rezil oldum, bari Rekabet Kurumu sınavına girebilsem... 2016'daki ilk sınav deneyimi amatörlüğümü üstümden attım. Allahım yardım et ki bir kez daha şansım olsun. Zaten 2017 KPSS'ye giremediğim için içimde kaldı. En yakın mesai arkadaşım Rekabet'i kazandı. Çok hevesli ve endişeliyim. @aliveli @burcuburcu sizden güzel haberler bekliyorum.
-
@odtüsbky rekabet cok puan turu kullanmis hocam gecen sene. Bu sene ne olur Allah bilir.
Diger puanlar da sunlarmis baskasinin isine yarar diye yazayim.
Rekabet Uzman Yardımcılığı (Genel) kadrosu için; KPSS P14, KPSS P15, KPSS P16, KPSS P24, KPSS P25, KPSS P26
KPSS P27, KPSS P28, KPSS P31 veya KPSS P36 puan türlerinin herhangi birinden en az (85) puan almaları -
arkadaşlar bu başlığa yazı yazılınca ilan açılmış gibi heyecanlanıyorum. biraz erken olmamış mı :))
-
@ceks74 tam zamani aslinda
-
P31 89.77 rekabet kurumu için şans var mı
-
@richie-rich eylül 1 de startı veriyorum yeni sezon için,hepimiz için hayırlısı olsun hocam.
-
@rootofallevil ayni şeyi ben soracaktim p14 87 gelmis şans yok mu:)
-
Vakit yds ye çalışma vakti yetiştirebilirsem aralık yds yetişmezse 2019 yılı içindeki diğer ydslerden puan almak lazım
-
Forumdan topladığım birkaç sonuç belgesine göre P16'da geçen sene 89,2 yapan 472. oldu. 89,5 yapan 429. oldu. Ben 89,6 ile 628. oldum.
Rekabet 12 kişilik iibf ilanı açarsa sınava girmek hayal olabilir. Bence bu yıl puan enflasyonu oldu ve sıralamalar düştü
-
p 14 90 231
p16 90 509 bu kurum için yeterlimi birde kurum için yds şartı varmı -
P25 92,27 sıralama : 40 gelir değil mi?
-
@officialsecret gelmez
-
Neyse ben KVK başlığına geri döneyim o zaman @genclerbirlikli
-
@aleks10 yds şartı yok 50 soru test sınav yapılıyor.
-
@aliveli bana bu puan ve siralama ile gelirmi iktisat mezunuyum