Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@ceks74 daha önce bir kaç defa mail olarak başka kurumlara göndermiştim. Mutlak imza istemişlerdi. Eğer imza orada alınacaksa sorun yok o halde.
-
@ceks74 o zaman imzalamadan gönderiyoruz? bir de size fotoğraf yapıştırma konusunda bir şey dediler mi?
-
@uzmanavukat hocam şöyle benim de kafamı bulandırdı o soru. taratınca excel formatı olmuyor. kadın direkt yolla dedi attım ben de.
-
@ceks74 ben de maili okuyunca aynı şekilde düşünmüştüm ama saçma gelmişti madem size de öyle dediler bi sebebi vardır heralde diyorum ve imzalamadan, fotoğrafsız excell olarak gönderiyorum çok teşekkürler bilgilendirmeniz için.
-
İmzalı ve fotoğraflı halini daha önce gönderdik ve mülakatta da elden vereceğiz o yüzden sıkıntı yok heralde ben de imzasız fotoğrafsız gönderiyorum
-
arkadaşlar 18 yaşından büyük kardeşleri 18 yaşından büyük çocuklar kısmına mı yazacağız
-
@compeng formda 18 yaşından büyük kardeşleri istemiyor. Kardeşleri ve varsa 18 yaşından büyük çocuğunuzun bilgileri isteniyor
-
@akorkmaz1910 hocam kardesten kasitta yaş kistasi olduğunu sanmıyorum. Ben benden büyük tüm kardeslerimi yazdım
-
Mülakatlar bu haftasonu mu?
-
Giderek heyecan daha da artıyor dostlar. Hadi hayırlısı.
-
Haftasonu mulakat yapan kurum da ilk kez görüyorum
-
Aştiden nasıl gelebiliriz? Dolmuş var dediler ama tam önünden geçiyor mu? Ve tam olarak nereden biniliyor dolmuşa?
En kötü taksi kaç yazar? -
@enesskaya aştiden direkt dolmuş var ama çok sık gelmiyor.bilkent metroya dolmuşla gelip ordan otobüsle gidebilirsiniz.aştiden tahmini 35-40 yazar taksi
-
@enesskaya Aşti'den Armada'ya yürüyün orada Söğütözü metro durağı var. Oradan metroya binip Bilkent durağında inin. Oradan 111 numaralı otobüse binip Bilkent Center'da inin 5-6 dk yürüme mesafesinde. Diğer seçenek Ankaray metro hattıyla Kızılay'a gidip Çayyolu metroya aktarma yaparsınız Bilkent durağında iner 111'e binersiniz. İki seçenekte 1 saati biraz geçer ama hemen hemen aynı vakti alır. Kızılay'dan aktarma yapmak daha konforlu olur. Taksiye binerseniz de Armada'nın oradan binin Aşti taksicilerine pek güven olmuyor.
-
@onuktekin @siyasallı71 çok teşekkür ediyorum
-
@enesskaya Rica ederim.Başarılar.
-
Yarın için 3.30’dan sonrasına mülakat saati verilen var mı?
-
Mülakat listesinde olmadığın bu başlığı bari kirletme. @legolas
-
@officialsecret, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Mülakat listesinde olmadığın bu başlığı bari kirletme. @legolas
Listedeyim ben ama senin kafan basmaz bu işlere. Hadi işine
-
Sana nedense inanasım gelmiyor yazmadığın kurum başlığı yok yahu biraz seçici olun be kardeşim. Neyse başarı listesi açıklanınca görüşürüz o vakit hak eden kazanır. @legolas