Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
arkadaşlar puanlar ve başarı sırası için kurumu aradım telefonda bir bilgi verilmiyor bilgi edinmeden yazılı şekilde başvurun dendi. nasıl bir yol izlenebilir,nereye yazmalıyız? sitede bilgi edinme ile ilgili bir e mail ya da yöntem göremedim ben
-
@ceks74 cimerden şikyet olarak değil de bilgi edinmeden bilgi alabilirsiniz. Ancak şunu da belirteyim: eğer mülakata kaldıysanız muhtemelen süreç devam ettiği için bilgi vermiyoruz diyecekler. Geçen alımda sorduğumda böyle cevap almıştım. Ancak mülakata kalmadıysanız cimerden bilgi edinme ile bilgi alabilirsiniz.
-
@frustration teşekkürler hocam bilgilendirme için.
-
geçen alımdaki mülakat listesi alfabetik değil büyük ihtimalle puana göre yapılmış. Bu sene neden böyle tercih etmişler acaba geçen seneki gibi olsa daha iyi olurdu en azından ona göre umutlanırdık
-
Puanlari aciklamak yerine isim.sirasima gore aciklamalarinin bir sebebi var mi acaba? Merak ettim cidden. Puanlarla birlikte aciklamak zahmetli bir is olmasa gerek diye dusundum ama.
-
Gereksiz tartışmalara kıyasla önemli bir konu var. İlanda sınav konularının aksine mülakat konuları/dersleri belirtilmemiş. Bu konuda fikri olan var mı ya da geçen yıllarda mülakatlarda hangi derslerden sorumlu olunduğunu bilen?
-
@tequila neredeyse istisnasız her personel alımında mülakat konuları ile yazılı sınav konuları aynıdır.
-
bana 10.30 da r.k da bulunun demişler. herkese verilen saat 10.30 mu ?
-
ek olarak konuyla alakasız rekabet kurumu ticaret bakanlığına mı bağlandı ? araştırma yaparken ticaret bakanlığının sitesinde bakana bağlı birim diye geçiyor. burası düzenleyici denetleyici olduğu için bakandan bağımsız olması gerekmez mi ?
-
@ceks74 hocam mesaj mı geldi size
-
@frustration evet hocam maile de baktım mail atmamışlar.tek mesaj var
-
@ceks74 farklı hocam aynı değil. Belki birkaç kişinin aynı olabilir birden fazla mülakat komisyonu varsa o da.
-
Sımavdan önce buralar bilgili kişilerle doluysu kurumda çalısan abilerimiz vardı bize akıl veren. nolduda şuan tecrübelerini paylaşmıyorlar.Altı üstü bi kaç soru sorcaz
-
Bana da mesaj geldi şimdi 13.00 da saat vermişler
-
Hukuk alaninda mesaj alan varmi? Bana henuz mesaj gelmedi
-
Mail geldi, mesaj hala gelmedi geç saate vermeseler bari.
-
Rekabet kurumunu tebrik ediyorum sınav sonuçlarının açıklandığı gün mülakat tarihleri de açıklandı. Bilmem kaç ay önce yazılı sınavı yapılan guy ve dguy için mülakat tarihleri belli değil hala! 11. dönem vmy yazılı sınavının yapılıp yapılmayacağı da muamma..
-
@yesilcay bana geldi mesaj
-
Mülakat saati en geç kaça verildi acaba?
-
Sonuçları açıklamayacaklar mı?