Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
bende 86.82 p14 var da bi deneyelim bakalim
belki gelir -
Allah'ın izniyle rekabeti kazanırsam geçmek isteyeceğim tek meslek olur o da hakimlik kaymakamlığı elbet çok isterim ama ister rekabet olsun ister başka bir merkez uzmanlığı olsun birisine girersem kaymakamlık defterini kapatırım.
-
@tiebout rekabet en iyi üst kurul mu yani ? bu forumda rekabet'le ilgili haksiz rekabet var
-
bu arada işletme bölümünde yer alan muhasebe ve finansman konularında monografi çıkıyor mu?
-
Geçen sene iktisat sınavında kaç soru geldi ve kac tane seçme hakkımız vardı bilen var mı ekonometri ve istatistigi hiç cozmeden de bu sınav başarılır mi? Sanayi iktisadi nedir ? Ve de hayatında hiç işletme görmemiş biri için işletme sınavına hangi kaynaktan çalışılabilir bu sınavda? Evet sorular çok ama sizi seviyorum yanitlayabilecek olan insallah kazanır bu sınavı
-
Arkadaşlar sınav test mi klasik mi
-
@gresham-t hocam geçen senenin forum başlığından takip ettiğim kadarıyla 5 iktisat 5 işletme 4 hukuk sorusu arasından 2 şer soru cevaplıyorsunuz yazmıştı biri. Tani her soru 50 puandı yanlış hatırlamıyorsam. Bence ekonometri ve istatistik dersine gerek yok. Tabi bu benim görüşüm. Ayrıca geçen sene sınava giren arkadaşlar yanıtlarsa daha sağlıklı bilgiler alabiliriz.
-
@richie-rich, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@tiebout rekabet en iyi üst kurul mu yani ? bu forumda rekabet'le ilgili haksiz rekabet var
bddk ve spk ankara'da olsaydı işte o zaman asıl rekabet olurdu. şu an rekabet'in rakipleri epdk ve btk gibi duruyor. epdk zaten çok alıyor ve 92 puan üstüne hitap ediyor. eğer rekabet istanbula taşınırsa ankarada epdk ile btk yalnız kalır
-
@kyrieirving sağolun hocam. Evet sınav içeriği hakkında detaylı bilgi verebilecek bı arkadaş yorum yaparsa çok iyi olur
-
87.83 gelmez herhalde. Zaten dil de yok başvurmayı düşünmüyorum
-
p28 92,79 ile başvuracağım herkes için hayırlısı olsun
-
89.28 pek umudum yok ama basvuracagim. Gecen sene kaymakamlik mulakatindan beri gerek calistigim kurumda gerekse evde en cok takip ettigim yer burasi. Sayistay ve kaymakamlik yenilgisinden sonra kalkip yola koyulduk bakalim hayirlisi.
-
İşletmeyi nereden nasıl çalışacaksınız? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.
-
Sayıştay'ın sınavına girecek olanlar ve ingilizcesi olmayan arkadaşlar başvurmasın ne olur
-
@alageyik08, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
İşletmeyi nereden nasıl çalışacaksınız? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.
Kimse bir şey demiyor ki
-
elimde 2014 basım yargı yayınlarının işletme kitabı kitabı var kpss işletme konu anlatımlı iş görür mü ne dersiniz? işletme yönetimi, üretim ve pazarlama konuları için; işletme iktisadı için de yasin çoban'ı öneriyorlar
-
Yds 50+ sanirim baraji gecebilir eger bddk gibiyse ben 78 civari almistim bddk da.
-
@rootofallevil video ile halledilebilir mi peki hocam sizce
-
@gresham-t işletme dersleri mi? valla hocam aöf ders anlatım videoları var işime yarar derseniz onlara bakın
-
Acaba bu minimum puan gecmede esneme olur mu burada ? Geçen sene bi kurumda min 70 denmisti ama sonra 70 e bakmadan en yüksekten aşağı sıralama yapmışlardı. Bu İşletmeden nasıl 65 alınır? Yorum falansa belki yoksa yeni bir ders öğrenmek....
Doldu hocam doldu!