Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@tolga80 Hiç bildigim bir sey degil hocam . En azindan temel kavramlari olan bir not bulabilirsek sınavda eger secmeli soru olarak gelmezler ve yapmak zorunda kalirsak en azindan bir seyler yazabilecek kadar bilgi olsa cok iyi olur.
-
@tolga80 elimde muratın işletme öğretmenin notları diye geçen yatay olarak basılmış kitabı var bunun dışında işletme yönetimi kitabı da aldım ama galiba ona zaman ayıramıcam
-
@akorkmaz1910 Şuna bir bakın hocam.
Ekonometri notu -
@onuktekin hocam çok makbule geçti valla teşekkür ederim
-
@akorkmaz1910 Rica ederim hocam. Gujurati'nin kitabı da olsa yanında iyi olurdu aslında.
-
@onuktekin öyle tabi ama bi taraftan iş güç bir taraftan yds kursu devam ediyor klasik sınav diye en baştan Erdal Ünsal tüm bunlar 1 aya girince artık ekonometri de olduğu kadar
-
@onuktekin, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@akorkmaz1910 Rica ederim hocam. Gujurati'nin kitabı da olsa yanında iyi olurdu aslında.
*Gujarati
-
@akorkmaz1910 Olur hocam inşallah.Çalışmaya devam
-
@onuktekin bende bi ara ekonometri öğrenmeyi düşündüm tavsiye üzerine gujaratiye baktım ama bizim geleneksel ezbere dayalı öğrenme tekniğimize çok ters geldi.ben bol sayısal örnek beklerken kitap sözel ağırlıklıydı.
-
@rassal bu bencillik karşısında diyecek lafım yok. Bu sene girmeyeceğim için sevinçliyim başvuranlara Allah sabır versin.
-
@evandro bencillik değilde gerçekcilik diyelim.
-
@rassal Baya bir sayısal örnek var aslında ama hem temel kitabı olması hem de uygulama kitabı olmamasından dolayı az görünmüş size. Ekonometri,istatistik çok ezber dersleri değil zaten. Aslında en iyisi okulların çevresindeki fotokopicilerden not bulmak.
-
@onuktekin attığınız ekonometri notu temel bilgiler, tanımlar falan mı hocam? Bakamadım da
-
Ekonometri gözümde korkutucu hale geldi ya
-
@gresham-t Çok geniş bir anlatımı yok. İçinde tanımlar da var. Siz yine de bir bakın.
-
@onuktekin iste tam da aradığım bu zaten hocam. Çok teşekkürler o tarz b istatistik ve işletme notu da bulabilirsem süper olacak valla
-
@rootofallevil bence kitabı alınacak kadar teferruata gerek yok hocam ya. Geçen sene zaten secmeliymis ondan önceki senelerde de sanırsam basit tanım falan sorulmuş. Ama yine de etkilemek istemem tabiki ayrıntılı çalışmak istiyorsaniz
-
@rassal Bencillik aslında. Zaten çoğu sınava girecek puana sahipsiniz.Önünüzden çekileceğini düşündüğünüz insanlar çekilmeyecek. Çoğu sınava başvurabilecekler. Sınavlar zaten geç açıklanıyor.Süreç uzadıkça başvurabildiklerine başvuracaklar. Sınavlara girişte aynı şartlarda olacaksınız. Diğer yandan önünüzden çekilseler de sınava girişe hak kazanmak dışında size bir avantajı olmayacak.Bu da avantaj değil zaten sıralamalarınız her sınava yetecek düzeyde sizin. Kurum sınavında da ne olacağı belli olmaz.KPSS'de 80 alan kişi 95 alanı yazılıda geçebilir. Bu hesaplara hiç girmeseniz daha iyi. Birde bu sınavlara girmeyecekleri halde başvuranlar da olacak. Hatta bir işte çalışıp sırf takdir edilme açlığıyla mülakata kadar gelip bırakanlar olacaklar. Bunu alışkanlık haline getiren ruh hastaları bile var aramızda.Yani hiç düşündüğünüz gibi olmuyor.Birinin girmeyeceğinin belli olduğu bir sınava başvurması iyi niyetli bir davranış değil.Çok bencilce de bir davranış. Bunun acısı da çıkar bir yerden. İster Allah'ın adaleti deyin ister Karma ister başka bir şey... Eden bulur mutlaka.
-
@rassal, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@evandro bencillik değilde gerçekcilik diyelim.
Gerçekçilikmiş peh !
Önündekiler atanacakmis da sinavlara basvurmayacakmis . Yok öyle bir dünya.
Senin simdi yaptigini senin önündekiler de sana yapar, atansalar bile.
ilâhi adalet diye bi sey var.
Sen bu kafayla gidersen daha çok isin var.
Istersen 100 al kpss den , nasibinde yoksa avcunu yalarsin. Bu hastalikli dusuncelerden kurtul sen önce. -
Arkadaşlar elinde işe yarar işletme notu olan varmı ?