Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
medeni hukuk ve borçlar hukuku için mehmet remziyi tan tahsin zapatayı mı önerirsiniz hangisinden çalışalım?
-
Ekonometri ve İstatistik bilgisi olmadan iktisat bölümünü ve sadece muhasebe bilgisiyle işletme bölümü geçebilme şansımız var mı sizce ?
Daha önce var mı başaran bu şekilde? -
Sinavla ilgili bilgi almak icin Kurumu aradim.Gecen yil oldugu gibi sinavda hem klasik hem test sorulari olucakmış. Ingilizce de test ve çeviri sorularından olusucakmis
-
@jackov Ben ekonometri ve istatistik bakmadan iktisatı geçtim geçen sene. Zaten baksam da anlayamazdım
İşletme bakmanı öneririm. Muhasebeden 50 puan alsan da işletmeden de birşeyler yazmak zorundasın. Zaten testten de 3-5 bişi gelir. -
@buhara hocam şu testten muhabbetini anlamadım ben. Hem klasik hem test mi var işletmenin içinde? Yoksa ya klasik ya testi Çöz mu deniyor. Kafa karıştı biraz Kusura bakmayın.
-
Arkadaşlar, alan kısmı için bu test sorularının puanlamaya katkısı nedir bilen var mı?
-
İşletme için Yasin çobanın işletme iktisadi kitabı iyi midir yeterli midir?
-
@ceks74 Klasik bölüm 100 puan. Test sanırım tamamlama amaçlı konulmuş. Kurumun Personel ihtiyacı olduğunun kanıtı.
-
@alageyik08 ben de bu kitabi aldım ama dersaneden bir hocaya sordum Tamer Müftüoğlu’nun kitabından soruyorlar dedi. Sorun şu ki Yasin Çoban konu anlatımı 80 sayfa diğeri 500
-
@akorkmaz1910 Tamer Müftüoğlu'nu ben de duymuştum. Aynı zamanda Dünya Gazetesi'nde yazıyordu bir ara. Temin etmekte fayda var.
-
@akorkmaz1910 hocam ben de o kitap var ama 2001 yilinda almistim eski basim is gorur mu?tamer muftuoglu o donem rekabet kurumundaydi yanlis hayirlamiyorsam kitabin onsozunden animsiyor gibiyim. Halen universiteden kitaplarimi sakliyorum:)
-
@akorkmaz1910 500 sayfa mi? Neyse ben Yasin Coban'in kitabından çalışayım olduğu kadar napalim.
-
@buhara bilgilendirme için sağol dostum. Çalışmak için boş zamanım çok yok o yüzden kısacam bazı derslerden ama bi işletme kitabı almak şart oldu.
-
Listeye girip girmeyeceğim meçhul olur da girersem ekonometri ve istatistik için pdf notlardan çalışacağım. Umarım zorunlu tutmazlar bu iki dersi.
-
@sbf1983 eski başkanmış bildiğim kadarıyla 500 sayfaya vaktim var diyorsan çalış bence pek bir şey değişeceğini sanmam o zamandan buyana
-
@akorkmaz1910, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@sbf1983 eski başkanmış bildiğim kadarıyla 500 sayfaya vaktim var diyorsan çalış bence pek bir şey değişeceğini sanmam o zamandan buyana
Gerçi 2001 demişsiniz az da zaman geçmemiş
-
Göz alan kirmizi rekabet kurumu yazıları çok şekil olmuş @odtüsbky
-
Ekonometri için tanımların yer aldığı bir nota çalışmak yeterli olacatır bence, şahsen ben öyle yapıyorum.
-
@richie-rich GUY FUY MHUY VMY DGUY grubu da kırmızı kullandığından mora çevirdim hocam. Mor çağlar boyu elde edilmesinin zor olmasından mütevellit kraliyet rengi olarak kullanılmıştır. Bize yakışır. Gruba bekleriz elbette herkesi
-
Ya ben her iki gruba da girdim ama sadece guy muy grubunda görünüyorum