Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
sayıştaya girenler rekabete niye basvursun aynı gün değil mi sınav
-
@gresham-t Kim bulursa paylaşsın yararlanalım hocam
-
@richie-rich nasipte olan oluyorsa beni niye yargiliyorsun
-
@rassal kardeşim yermek için demiyorum. Allah rızası için başvuracaksan başvur yada burayı sürekli aynı konuyla meşgul etme. Gözünü seveyim bu muhabbet daha fazla donmesin artik burda. Herkes ekmeğinin peşinde. Ufak bi not bile bulmak için insanlar sürekli bildirimlere bakıyor. Sürekli aynı tartışma donmesin. Sınav hakkında yardımcı olalım birbirimize.
-
Yav günlerdir aynı muhabbet. Başvuracaksanız başvurun başvurmayacaksanız başvurmayın arkadaşlar bu kadar basit. Uzatmanın alemi yok.
-
Birde cidden adı gibi rekabet var ya bu kurum için. Çok nadirdir böyle az alım yapan bi kurumun daha sınav başvurusu bile yapılmadan bu denli konusulmasi daha şimdiden 500 gönderiyi gecmisiz. Nasıl bı şeyin içine düştük böyle :))
-
yani İngilizceyi yılın sonuna kadar halledilebilecek bi ders gibi gormussunuz ya pes diyorum .Bu bir dil arkadaşlar .ben kimsenin başvurmasına karışmam ve puanı var adam basvurur.ama ingilizce hukuk gibi iktisat gibi bir ders değil .en az 2500 kelime ezberliceksin.parça okucaksin sürekli .Keşke tek gramer olsa .
-
@andone bu kadar kolay bi ingilizce mı soruyorlar hocam .Ve nasıl .yds gibi mi ?close test var ,irrelevant var paragraf var gibi mi ?
-
@voice yds nin bir tık daha kolayı, geçmesi zor değil
-
@andone yapısı da ayni degil mi ?
-
@rassal hocam siz dünyanın en zeki en donanımlı ögrencisi değilmiydiziniz hani şu kpssden 90 üstü alan kişi.nasıl olursa bu kitaptan birşey anlamazsınız ilginç.siz bile bu kitaptan birşey anlamazsanız biz ölelim
-
@voice yapı benzerdi paragraflar ekonomi ağırlıklıydı diye hatırlıyorum
-
Arkadaşlar Gujarati'nin Temel Ekonometri kitabına gerek yok. Bahsettiğiniz kitap hem ağır hem de bu sınav için gereksiz ayrıntılı. Bulabilirseniz Recep Tarı - Ekonometri kitabı sizi kotarır. Notları pek tavsiye etmem. Zira hem pek çoğu eksik hem de düzgün açıklamalarda bulunmuyorlar. Sınav dışında örnek görmek isteyen arkadaşlara yine Gujarati'nin Örneklerle Ekonometri kitabını öneririm.
-
@bluephantom gujaratinin kitabı daha çok hazine, merkez bankası vb kurumların sınavları için ideal. Rekabet kurumunun Sınavı için bence ders notu olan varsa o bile yetebilir hocam bu sınav için çıkmış sorulardan gördüğüm kadarıyla.
-
Benim bi tanıdığım iki ay çalışarak yökdil den 70 aldi. Temeli varmiydi vardi ama İngilizce den herkesin temeli vardır az çok. İnsanların şevkini kırmayın lütfen. Hukuku iktisati halledip 90 üstü puan alan bi adam İngilizceyi pek ala aylar içinde halledebilir. Sonuçta bülbül gibi şakıyın demiyor bize kimse. Halledenler nasil halletti. Sanırsın bu işe ömürlerini adadı. Hayret bişey ya.
-
@mrnobody 5 yıl ingilizce egitim veren okuldan mezun oldum 1 yıl erasmusla yurtdışında bulundum şu ingilizceden tek korkan benim sanırım
-
@aleks10 korku en büyük engeldir. Korkularini yenmeyi dene
-
@mrnobody aynen hocam haklı olabilirsin
-
@aleks10 kardeş bu kadar boş yorum yapıp kotanı yemek yerine git daha faydalı işlerle uğraş işsiz işsiz dolanma
-
@gresham-t olabilir teşekkür ederim denemekten zarar gelmez