Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@evandro hocam ben Sayıştay sınavına başvurmadım bu sene ilk defa hazırlandığım için arkadaşım da ilk defa hazırlandığı halde denemek için başvurdu. Sınav esenboğada yapılamadı iki ay oturdu çalıştı hazır olmadığı sınavı kazandı. Herkes kaderini kendi çizer. Lütfen artık bırakalım bu vicdan olaylarını. Ben de Sayıştay sınavını kazananların bu sınava başvurmalarını istemem ama sırf sınava başvurdular diye de kimseye ahlak, vicdan vs muhabbeti de yapmam. İyi geceler
-
@cp3 aynı görüşte değilim. Eğer bir sınavı kazanma olanağım yoksa ki hiç ingilizce bilmeyen adamın yapacağı iş değildir. Sayıştay gibi bir diğer kurum ile sınav günü aynıysa ve seçim yapmak gerekiyorsa bu seçimde başvurmadan evvel yapılabilir. Anlattığınız sınav kazanma hususu ise başka bir şey yani çalışan ve puanı olan elbette başvurur elinden geleni yapar.
-
92.32 KPSS puanı,47.5 YDS puanı,az bir işletme,çok az bir istatistik ve de çok çok az bir ekonometri bilgisiyle ben de başvuracağım ve gireceğim.Eğer bir hak söz konusu ise mahşerde hesaplaşırız :))
-
Burda yazdıklarınız sebebiyle insanların fikrini değiştirip başvurmayacağını (ya da başvuracağını) mı zannediyorsunuz hakikaten.
Kimsenin kararına bir etkisi olmayacak ama kötü üslupla ve ısrarla yazdıklarınızı gördükçe insanın başvurası geliyor -
@gresham-t aman hocam
-
@evandro ben başvurmayacağım ama Sayıştay la çakışmasından dolayi değil 2 tane arkadaşım 89 puanla başvuracak bu yüzden.yoksa benim açımdan sinava başvurup gitmemek bile mantıklı birileri atanacaksa yüksek puan alanlar atansin.eksilme olacaksa onumden olsun arkamdan degil.birileri rekabet uzmanı olup güneş gözlükleriyle kasıla kasıla gezsinler diye önlerini açmam.
-
@fg94 pazartesi millide görüşelim hocam
-
@bianconeri Hocam böyle yazarak arkadaşlara destek olmuyorsunuz farkında değilsiniz.
-
@rassal başvurun veya vurmayın sizin bileceğiniz iş. Yalnız bir puan daha yüksek alan daha donanımlı veya daha az alan daha donanımsız gibi bir düşünceniz varsa komik olduğunu söylemem lazım. Kurum istisnasız her sene personel alımı ilanı veriyor. Neden çok mu ihtiyacı var?
Hayır 35 kişilik ilan verdiği sene 15 kişi alabilmiş dil şartı yok önüne gelen başvuruyor muhtemelen ona da bir düzenleme gelir. ha sınava gitmeyip başvuranın meshebi baya geniştir neden mi? ardından duyacağı lafları her miğde kaldırmaz. -
Arkadaşlar başvurmak isteyen başvursun. Sene içerisinde göreceksiniz vefadan, haktan, hukuktan bahsedenler ellerine fırsat geçince kimseyi düşünmüyor. Herkese başarılar
-
Yarın ekonometri için recep tarının kitabıyla yasin çobanın işletme iktisadı kitabını sipariş edeceğim. İşletmeye 2014 basım yargı kpss konu anlatımlıdan çalışırım.
Muhasebe için nasıl çalışmalıyız yevmiye kaydı yaptırıyorlar mı veya gelir tablosu düzenlememiz gereken sorular çıkıyor mu? Yoksa muhasebenin teorik konuları mı geliyor?
Bir de istatistik için pdf not var mıdır ya da hangi yazarı tavsiye edersiniz? -
@bir-i̇ki amacim destek vs degil hocam, adam 93 puan almis hala isi yok gelmis hala 94 puanim var diyor oylesine basvurucam diyor.Ya bir amacin varsa basvurursun zaten cebinde para yok daha niye harciyorsun.Gercekten yapabilecegini inanan masrafa katlanir basvurur.Yoksa 6k alsa bile o para az gelir.
-
@rootofallevil Hocam istatistik için Nezir Köse'nin notu ya da kitabı işimizi görür diye düşünüyorum. Ekonometri için üniversite notlarıma ve Gujurati'ye bakacağım. Gazi İİBF'nin oradaki fotokopiciden ders notlarına bakacağım. Funda hocanın ders notlarına bakacağım. Gerçi hala okulda mı onu da bilmiyorum ya neyse :)) Muhasebe'den mali tablo analizi sorulmuş hocam. Şu nedir bu nedir ne gösterir gibi.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@rootofallevil Hocam istatistik için Nezir Köse'nin notu ya da kitabı işimizi görür diye düşünüyorum. Ekonometri için üniversite notlarıma ve Gujurati'ye bakacağım. Gazi İİBF'nin oradaki fotokopiciden ders notlarına bakacağım. Funda hocanın ders notlarına bakacağım. Gerçi hala okulda mı onu da bilmiyorum ya neyse :)) Muhasebe'den mali tablo analizi sorulmuş hocam. Şu nedir bu nedir ne gösterir gibi.
Bu arada sorulara bakarak yaptım yorumları.Başka kaynaklar da varsa paylaşabilirseniz memnun olurum.
-
@onuktekin ekonometri hiç bilmediğim bir alan bu yüzden Türk hocanın kitabından çalışayım diyorum en azından başlangıç seviyesi için. 2017 sonbahar yds den 40 almıştım gramer bilgisiyle çat pat yaparak bu yüzden yabancı hocanın kitabıyla zorlanırım diye düşündüm
-
@rootofallevil Gujurati'nin bendeki kitabı türkçe hocam. Anlatımı da anlaşılır. Bahsettiğiniz hocayı ilk kez duydum.
-
ben 123 alan netiyle 89.95 aldim. baska birisi bu netle gk-gy sayesinde 93 almış olabilir. yani puan farkinin bilgi ve birikim sayesinde oldugunu düşünmek biraz komik geliyor. isteyen basvursun abi. ingilizcesi sifir olanda basvursun sayistaya girecekte. bu ulkede her an hersey olabilir.
-
@evandro kimin donanımlı olduğu benim hiç umrumda değil.eger birisi atanacaksa benden yüksek puanlı olan atansin ki önümden çekilsin,bunun derdindeyim.
-
@onuktekin ekonometriden sadece tanımlara çalışmayı düşünüyorum. Bu yönde bi notu, çalışmayı nerden bulabilirim bilmiyorum. Muhasebede de mali analiz kısmındaki oranların tanımları ne anlama geldikleri bilinse yeter galiba
-
işletme notu olan paylaşabilir mi? ekonometride çok kasmayın arkadaşlar temel şeyler çıkar diye düşünüyorum