Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@rootofallevil hangi kurum hocam
-
@aleks10 maliye hocam gelir uzman yardımcılığı
-
@rootofallevil genel olarak memnun olup/olmadığınız konular nedir kurumda merak ettim?
-
@gresham-t maliye bürokrasisinin çalışanlarına tepeden bakan onları küçük gören kibirli anlayışını hiç sevmiyorum hocam gözümde maliye bakanlığını bitiren en önemli etken bu
bir de geçtiğimiz yıl masak'a naklen 250 uzman alımı yapılmıştı maliyenin merkez kadrolarından ve diğer bakanlıkların merkez kadrolarından tarım ve köyişleri uzmanını ne bileyim kültür ve spor uzmanını kuruma alıp vergi kanunlarını yalayıp yutmuş nice gelir uzmanını defterdarlık uzmanını almıyorsa kolay kolay kimse maliyede çalışmak istemez. Bilmem hatırlar mısın milli savunma bakanlığına naklen uzman alımı yapılmıştı merkez kadro için %80 çoğunluğu tahminimce gelir uzmanlarından geçti
Kpss sürecine yeni başlamış veya başlayacak arkadaşlara tavsiyem maliyeyi hedeflemeyin eğer hedefleyecekseniz gelir uzmanlığı son çare olsun -
@rootofallevil zaten neredeyse hiç meslekten memnun olan görmedim. İşte işsizlik ve maddiyat söz konusu olunca artık.
-
@gresham-t dışarıda atanmayı bekleyen on binleri görünce Allaha şükrediyorum en azından devlette işim var diye
-
Arkadaşlar ingilizce yapmazsak bu kuRum sınavında başarılı olabiliyormuyuz biri bu konuya açıklık getirebilirmi
-
@wazo olamazsınız
-
benim hocamın yds video defter notu var mı arkadaslar biliyor musunuz?
-
sınavda ingilizce ayrı ,alan ayrı mı olacak acaba ?ben sınav konularından hiçbir şey anlamadım .bilen veya anlayan varsa yazabilir mi? ve kişisel verileri koruma kurumuna başvuracak olan var mı?İngilizce çalışıyor mu ?
-
ilan gelmeden yazılan ileti 30 sayfa, ilan geldikten sonra yazılan başlık 0,5 sayfa.
-
@voice sabahtan klasik sınav alan öğleden sonra da test şeklinde ingilizce oluyormuş. ama sağlam bir işletme çalışmanız lazım. kvkk zaten sınavında İngilizce sormuyor ki, onun için uluslararası ilişkiler mevzuat falan çalışmak lazım.
-
@islimbot valla işletme çalışmıcam.risk alıcam.sonuçta 0 ingilizcesi olanlar ve 30 40 alanlar 1 ayda ingilizceyi halledebileceğini sanıyorsa ben de halledebilirim .
-
katılmaya hak kazanıp kazanmadığımız son başvuru günü mü belli olur yada usul nedir acaba?
-
@shadowmoon 5 ekimde belli olacak hocam
-
@ankaragüçlü teşekkür ederim hocam bilgi için
-
Arkadaşlar işletme kısmı için muhasebe çalışmak şart mıdır sizce?
-
Merhabalar, daha önceden de yazılmıs bir soruyu sormak istiyorum cevap verilmemiş çünkü p4 puan türünden sınava girecekler için iktisat temeli olmayan biri için nasıl calısmayı ve hangi kaynağı önerirsiniz? Yabancı dil sınavında grammer agırlıklı mıdır? Yoksa vocab ve reading mi?
-
Kurumda hukukçu uzman yardımcısı olarak çalışan var mıdır aranızda benimle iletişime geçebilirse cok memnun olurum
-
@kullanıcı06789 valla sınava az kaldı iktisat için 1 ay ne kadar yeter bilemem ama iyi tutulmuş bı dersane notu iyi gelebilir size. Yabancı dili ben de çok merak ediyorum ama kimse bu konuda bı şey bilmiyor sanırım.