Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@voice @akorkmaz1910 İktisat ve ingilizceden zerre korkmuyorum ancak hukuk ve işletme beni de endişelendirmiyor değil. Son girdiğim klasik sınav BİST'ti. Her ne kadar gönül olarak klasik sınavlardan yana olsam da(zira bilen ve bilmeyeni kesin ayırt ediyor) bu tarz sınavlarda hatırlama imkanı hiç olmuyor. Kaldı ki yabancı olduğum işletme gibi alanlardan gelecek. Sınavın Ankara'da olması da ayrı bir dert benim için zira İstanbul'da ikamet etmekteyim. Sıkı asılmakta fayda var.
-
İngilizceden sallarım tutturum şeklinde düşünmediğim için 90.4 ile başvurmayacağım. Emek verenlere allah kolaylık versin.
-
3600 a tabi bir işte çalıştığım ve işsizliğim özellikle de şu dönemde daha da zor olduğunu bildiğimden, daha çok iibflinin istihdam edilmesi için 93 puanla başvurmuyorum. Allah emek verenlerin emeklerinin karşılığını versin!!
-
İşletme içinde mi sorular çoktan seçmeli oluyor. İçerisinde olan muhasebe sorularını yapabilir miyiz işletmeye dokunmadan ?
-
@akorkmaz1910 @ankaragüçlü teşekkür ederim arkadaşlar sürem bitti arayamıyorum kurumu ama ulaşınca yazacağım buraya içeriği
-
@giallorosso Aynı soruyu defalarca sordum ama kimse nedense cevap vermiyor maalesef.
-
Arkadaşlar işletme için kaynak yada not önerileriniz neler?
-
@giallorosso, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
İşletme içinde mi sorular çoktan seçmeli oluyor. İçerisinde olan muhasebe sorularını yapabilir miyiz işletmeye dokunmadan ?
geçen sene sınava giren birisi bu başlık sadece muhasebe bilerek işletme kısmı geçilmez demişti. geçen sene sınava giren birinden muhasebenin de olduğu seçmeli sorular varmış ama sıfır işletmeyle mümkün değilmiş diye duydum. Anladığım kadarıyla işletme bilgisi çok iyiyse muhasebesiz de geçilebiliyormuş. hukuk ve iktisatta olduğu gibi işletmede de hem klasik hem çoktan seçmeli sorular varmış.
-
İngilizce için günde 2 3 makale okunması, youtubedan hakkı şahin hocadan videolarının izlenmesi ve en önemlisi de hiç bilmeyenlerin çeviri videoları izlemeleri faydalı olacaktır.
-
@islimbot Çok teşekkürler. Peki muhasebe kısmı kpssdeki konularla paralel mi yani kpss bilgimiz muhasebe sorularına yeter mi?
-
Isletme için Yasin çobanın işletme iktisadina başladım yeterli olur mu? Bir de sanayi iktisadi için onerebileceginiz bi kaynak var mı arkadaşlar
-
@mfa6306 sanayi iktisadı için Lale Davut’un kitabını aldım ben ama nasıldır yeterli midir bilemiyorum
-
@akorkmaz1910 Nasıl bir kitap çok kalın mı?
-
@alageyik08 140 sayfa civarındaydı hatırladığım kadarıyla sman kağıda basılmış ayrıca
-
@akorkmaz1910 Anladım, teşekkürler.
-
@akorkmaz1910 lale davut benim iktisat hocamdi. isletme mezunu oldugumdan kitabi bilmemekle beraber yeterli olur diye dusunuyorum hocam.
-
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
Yarın başvurular başlıyor bakalım başvurmayı becerecek miyiz
-
Hocam sen başvur senden tüyoları alıp biz de başvururuz akşam @rootofallevil
-
@officialsecret güvenlik soruşturması formu falan yazıyordu onu sistemden doldurup vesikalık fotoğraf yapıştırdıktan sonra taratacakmışız foto şipşaktan fotoğraf çekinmem lazım:)