Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Arkadaşlar reel döviz kuru sorusunu çözebilen var mi bi yanlışlık olduğunu dusunuyorum
-
@abrakadabrazz hocam kağıtta 1. Hocanın notu,2. Hocanın notu diye yer vardı. Hangisininki kabul edilecek o da garip
-
@akademili Benim test puanın 78.5 ama İngilizce %100 emin olmamakla birlikte yani sürpriz olmazsa 60 ya da 62'de kalıyor. Test puanı acaba ingilizceye de tamamlanabiliyor mu? Bu konuda bir duyumunuz oldu mu?
-
@akademili, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Hayır benim anlamadığım geçen yıl arkadaşım bu kuruma girdi, işletmeden 50 puanlık yer anca yaptım dedi ve barajı geçtip mülakata kaldı.Buradan çıkarılacak sonuç testlerin alana dağıtılması ya da test puanını 3 e bölüm eksik olan alana verilmesidir.Zaten sonuçlarda da test puanı gözükmüyormuş.Yani bu test bi yerlere yerleştiriliyor.Bu benim fikrim.
Eğer böyle bir şey varsa ve İngilizceye puan eklenmiyorsa Adaletsizliktir. Diğer alanlarda ucu açık sorular var ama ingilizcede yoktu. Testteki fazla puan da diğer alanlara dağıtılıp ingilizceye dağıtılmıyorsa hiç adil değil. Üstelik ilanda 65 şartı bile gözükmüyorken.
-
@odle hocam o sorunun formülü Erdal Ünsal’ın makrosunda var diye hatırlıyorum.
-
@pasazade İngilizce'ye eklenmemesi neden haksızlık olsun hocam aksine her test sınavı puanının hangi alanda ona eklenmesi mantıklı. Yaptığınız hukuk iktisat İngilizce'ye mi yoksa hukuka iktisada mı eklenmeli
-
@pasazade hocam ingilizcede klasik soru olmadığı için dağıtıldıgını zannetmiyorum.Bana kalırsa dağıtılmaması adaletsizlik.Şuan puanlamaya dair büyük bir belirsizlik var.Bence telefonda konuşulan kişi de tam olarak bilmiyor.Şuan kurumda ki arkadasa da sordum onlar dahi bilmiyorlar.
-
Ingilizce de A kitapçığı 31.soru da B şıkkı da doğru değil mi ? Paragrafın son cümlelerinden geçiyor ?
-
kağıtların okunup açıklanması ankara üniversitesi nin işi değil midir? kurumun dahli var mı ki yazılı sürecine
-
@akademili son cümlede hareketin kan şekerini düzenlediği yazıyor b şıkkında ise kan şekerinin standing position tarafından düzenlendiğini söylüyor fark bu olsa gerek
-
Bu arada 17 soruyu hocama sordum kendisinin verdiği cevap şu oldu “The+hayvan = o hayvan türünü anlatır. Fiil tekil kullanilir ama pronoun çoğuldur.
The kanguroo lives in Australia. They eat...” -
@akorkmaz1910 Ben de B işaretlemiştim ama evet sizin dediğiniz doğru hocam.
-
arkadaşlar cari oran sorusu ile ilgili lütfen ankarada olan bir arkadaşımız dilekçe verebilir mi ? yoksa birçok kişi mağdur olacak
-
@fg94, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@pasazade İngilizce'ye eklenmemesi neden haksızlık olsun hocam aksine her test sınavı puanının hangi alanda ona eklenmesi mantıklı. Yaptığınız hukuk iktisat İngilizce'ye mi yoksa hukuka iktisada mı eklenmeli
Diger alanlarda eklenme firsati veriliyorsa ama ingilizcede verilmiyorsa adaletsizliktir. Puan tamamlama varsa ingilizceden de basit çeviri sorulari verilip acik uclu sorular olusturulabilirdi.
-
@pasazade diğer alanlara eklenme fırsatı verildiği kesin değil. Evet kesinlikle dediğiniz gibi yapılsa çok daha adaletli olurdu ancak sınavda İngilizceye ek puan getirecek bi açık uçlu soru vs uygulama getirilmedi. Bu yüzden şuanki durumda da birbirinden tamamen farklı iki alandan puan aktarımını mantıklı bulmuyorum. Tabiki sınırda kalmak çok üzer insanı zaten bi çocuğumuz da bi yerlerden sınırda kalacağız hayırlısı olsun
-
Saçma bir soru olcak ama bu sınavları kurum içinden kişiler mi okuyo yoksa ybü nün hocaları mı?
-
@abrakadabrazz formüle göre 3 çıkması lazım hocamda şıklarda bulamadım
-
@odle hangi formülü kullandığını özelden yazarsan yardımcı olabilirim.
-
@abrakadabrazz nominal döviz kurundaki değişim × diş fiyat endeksi/iç fiyat endeksi
-
Hala İngilizce sorularının ekran görüntüsünü yayınlayan çıkmadı.