Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
niye şaşırıyorsunuz? TCMB özel şirket zaten. hangi kamu kurumu erken açıklıyor? hangisi erken başlatıyorki?
-
@ceks74 kesinlikle önce bitirebilirler aynı fikirdeyim ama süre var diye de ağır davranılıyor olabilir. Zaten aradan 2 ay geçmiş, kurul üyeleri mülakatın ardından ne not almışlar ise gvs lere bakarak karar verecektir Bu işler keşke sıcağı sıcağına yapılabilse...
-
Açıklanmadı...
-
@aleks10 kral tetikteyiz yüreğimize indirme artık..
-
Arayan var mı?
-
@ceks74 ya da arayip gvs devam ediyordan başka yanit alan var mı daha dogru olur
-
Beklemekten yorulduk.
-
@officialsecret kim yorulmadı ki... çevre bakanlığı müfettişliği aylarca bekleyenleri görüp halinize şükredin
-
@aleks10 hocam bunu bir kez daha yaparsanız sizi engellemek durumunda kalacağız.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
bunu
-
Açıklandı
-
Herkese hayırlı olsun
-
Gözünüz aydın kazananları tebrik ederim
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Diğer kurumlar için de burayı tercih edeceklerse çok geçmeden feragat etmeleri hepimizin lehine diyorum. Tekrar tebrikler, kolay gelsin.
-
KVKK mülakatına girip burayı kazanan var mı acaba? Varsa KVKK'yı düşünmüyorsa KVKK'dan feragat edebilir mi acaba?
-
@islimbot Benzer şeyi yazacaktım siz yazmışsınız
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Kvkk bekleyen varsa en kısa sürede feragat etmesi dileğiyle..
-
Rekabetin kazananlar listesinde olup insan hakları sınavına başvuran var mıydı?
-
Kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum, bize kısmet olmadı burası yola devam kazanan arkadaşlar mgkdan feragat ederse
-
Ağlamak istersin ağlayamazsın ya öyle bi durum kazanan arkadaşları tebrik ederim yutkunamıyorum resmen çok umutluydum çok istiyordum mülakatımda çok harika geçmişti hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin ama ilk defa böyle durumla karşılaşınca insan çok kötü oluyor
-
Yedeğe düşme ihtimali var mı? Düşerse kaça düşer? Kaymakamlık düşünen var mı kazananlar içinden?