TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
gujarati iyi güzel kitap da hızlı gidemiyorum zaman yetmeyecek... çalışmalarınız nasıl gidiyor arkadaşlar keyifler yerinde mi? Bir de şu sınava girebileceklerin listesi ne zaman açıklanır ya
-
@aysecelik pardon ya sana cevap değildi yanlışlıkla yazmışım...
-
@nigazinpariz Bugün Araştırmacı ilanı için sınava girecekler açıklanmış. Son başvuru gününe baktım, uzmanlık ile aynı. Sanırım 1-2 güne açıklanır.
-
Bu Cuma’ya kadar açıklanır arkadaşlar.
-
konuları yetiştirebilen var mı merak ediyorum... nereden tutsam detay bilgi geliyor
-
Personel hafta sonu dahi mesai yapmış, pazar günü arayıp arkadaşımın başvurusunun kurallara uygun olmadığını belirtmişler.
-
@arthaslaurenn Hocam, liste halinde yayımlanmış mı?
-
@bluephantom TC ile giriliyor sanırım
-
@nigazinpariz dostum ben Gujarati'yi bitirdim bu süreçte sana da tavsiye ederim çok verim aldım. ODTÜ'nün ekonometri notlarını da edinip çalışmayı düşünüyorum. Başka türlü hallolmaz ekonometri çok zorr
-
@sergei Hocam, Greene - The Econometric Analysis kitabını eğer yılmadan çalışacaksanız alın derim. Onun haricinde mikro, makro ve mat.iktisada hangi kaynaklardan çalıştınız?
-
İsteyen arkadaşlar gruba katılabilir ve isminin yanında grup simgesi çıkabilir. Eğer gruba katıldığınız halde çıkmıyorsa ya da başka bir grup adı çıkıyorsa profilden düzenleye gelip orada doğum tarihi kutucuğu altında grup başlığı kutucuğu var. oradan seçebilirsiniz
-
arkadaş sınava kalmış 15 gün, hala girip giremeyeceğimiz belli değil
-
@ichbin1berliner bence bugün açıklanır. İnş yani
-
@arthaslaurenn, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@ichbin1berliner bence bugün açıklanır. İnş yani
inş hocam:) kaçıncı gruptan başvurdunuz?
-
@ichbin1berliner Kısmetse 2
-
- gruptan giren kimse yok galiba?
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@ichbin1berliner Bugün de olmadı. Umutlar yarına kaldı
-
@arthaslaurenn hadi hayırlısı hocam.ben 5. Gruptan başvurdum işletme mezunu olarak, endüstri mühendisleri gözümü korkutuyor inşallah gelir 90 puan p1
-
Neden hala belli olmadı sınava girecekler? Kaç gün kaldı şurda sınava?